S O2 Extra výhodami máte všetky vernostné karty na jednom mieste

O2 redizajnovalo svoju mobilnú aplikáciu O2 Extra výhody a rozšírilo jej funkcionalitu o pridanie vernostných kariet zákazníkov priamo do aplikácie. Pri platení u predajcu si tak namiesto vernostnej karty necháte oskenovať kód v mobile.

Aj vám sa už zrejme stalo, že ste niektorú z vernostných kariet, ktoré sa v posledných rokoch rozrástli ako huby po daždi, nechali doma práve vtedy, keď ste si mohli uplatniť jej výhody pri nákupe v obchode.

S redizajnovanou aplikáciou O2 Extra výhody tak budete mať všetky svoje vernostné karty na jednom mieste - v mobile. Ušetríte si miesto v peňaženke a už sa vám nestane, že si kartu zabudnete doma.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Ako na to? Po otvorení aplikácie prejdite do menu a vyberte položku Vernostné karty. Kliknite na tlačidlo pridať a vyberte si predajcu, ktorého kartu chcete naskenovať. Pokiaľ sa vám nepodaí kartu naskenovať, pridáte kód ručne. Keby boli jednotlivé karty v zozname graficky podobné originálnym plastovým kartičkám, výrazne by to uľahčilo orientáciu medzi nimi. No výborný nápad O2 vítame.

Okrem 30 najpoužívanejších kariet veľkých reťazcov si môžete v aplikácii nahrať ľubovoľnú kartu jednoduchým kliknutím. Pri platení potom stačí otvoriť uloženú kartu v mobilnej aplikácii a načítať čiarový kód. V prípade, ak má predajca problém s naskenovaním čiarového kódu, stačí nadiktovať kód karty (numerický kód zobrazený pod čiarovým kódom).

Od júna majú zákazníci O2 prostredníctvom O2 Extra výhod možnosť opäť získať službu Hudba Google Play Naplno na 90 dní zadarmo. Ide o prémiovú verziu služby Hudba Play, vďaka ktorej získate neobmedzený prístup k vyše 30 miliónom skladieb. Pri aktivácii nemusíte vložiť svoju platobnú kartu, ale môžete využiť platobnú metódu "Platba cez O2".

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

FaFrNoK 08.06.2015 - 17:21

Problem je v tom, ze vacsina obchodnikov pouziva tzv. 1D skenery, ktore nedokazu precitat kod zo skla (obrazovky mobilu). Zatial jediny obchod kde som sa stretol s 2D skenermi bolo Tesco.

Milos Lisy09.06.2015 - 13:35 Trvalý odkaz

Aplikácia pre Android - Mobile Pocket - funguje rovnako, synchronizuje sa, a už ju dlho a úspešne používam...... u väčšiny obchodníkov stačí ukázať kartičku na displeji, ak ju skener nezosníma, opíšu si číselný kód a hotovo,.... zatiaľ som s tým nemal problém...

Celá diskusia 2 príspevky