Orange výhody: všetky zľavy a výhodné ponuky na jednom mieste

Pre zákazníkov faktúrovaných i predplatených služieb pripravil operátor vynovený vernostný program, ktorý cez webové rozhranie i mobilnú aplikáciu pre Android, a čoskoro aj iOS, ponúkne množstvo nových výhod, zliav u vybraných partnerov.

Zákazníci majú často pocit, že operátor na nich zabúda a uprednostňuje iba nových klientov a sú presvedčení, že im operátor nedáva nič navyše. Často je to aj preto, že nevie, na aké všetky výhody má nárok a preto ich ani nevyužíva.

Orange sa preto rozhodol dať všetky výhody na jedno miesto tak, aby to bolo pre zákazníka zrozumiteľné, jednoducho sa v nich orientovalo a boli pre nich atraktívne a relevantné.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Orange výhody prinášajú nový prístup k odmeňovaniu verných zákazníkov. Ide o lojalitný program, do ktorého sa môže zapojiť každý zákazník, ktorý využíva faktúrovaný program alebo predplatenú službu (aj nulový program). Pri registrácii je totiž potrebné zadať overovací SMS-kový kód, ktorý bude doručený na Orange číslo.

Zľavy a výhody sú personalizované podľa pohlavia, záujmov, lokality a do budúcnosti sa bude ponuka ešte rozširovať. Všetky ponuky nájdete na špeciálnej stránke www.orangevyhody.sk alebo si do svojho smartfónu môžete stiahnuť rovnomennú mobilnú aplikáciu.

Zatiaľ ju nájdete iba v obchode Google Play, v App Store pribudne v priebehu dvoch týždňov. Ako sme sa na tlačovej konferencii dozvedeli, 55 % zákazníkov Orangeu používa smartfón, z toho na 84 % beží OS Android, iOS patrí 11 % a len 4 % zákazníkov používa Windows Phone.

V aplikácii nájdete spolu na jednom mieste zľavy na nákupy, zážitky, cestovanie, rôzne akciové letáky a neskôr (od 1. júla) pribudne aj možnosť pridať si do aplikácie vernostné karty. Podobnú možnosť ponúka od včerajška cez aplikáciu Extra výhody aj O2.

Ďalším pozitívom zliav na nákupy v programe Orange výhody je fakt, že na rozdiel od bežných zľavových portálov, zákazníci Orangeu nemusia za výhodu, ktorú si vyberú, zaplatiť vopred. Stačí si ju bezplatne rezervovať. Už dnes môžu zákazníci využiť zľavy na nákupy alebo zážitky u viac než 100 partnerov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

kajs 09.06.2015 - 23:47

Som sa tešil že daju aspon 50% zlavu s paušalu a ono je to v podstate internetovy obchod smutne.

Celá diskusia 1 príspevok