Na jeden záber: Motorola One Macro

Cenovo dostupný dual SIM je zameraný na snímanie objektov už od dvoch centimetrov. Zaujme aj 4000 mAh batériou s rýchlym nabíjaním.

Motorola One Macro patrí do série One, ktorá ponúka niekoľko modelov smartfónov, pričom každý je zameraný na inú funkciu. Ako názov Macro napovedá, táto je určená fanúšikom fotografovania objektov z blízka. Výrobca udáva, že snímať môžete už zo vzdialenosti dvoch centimetrov. 

Hardvérovou výbavou neohúri, kompletné špecifikácie nájdete v našom tradičnom základnom infe. Medzi tie hlavné patrí 6,2'' HD+ displej, čipset Helio P70, 4 GB operačná pamäť RAM a 64 GB úložisko. 

Hlavný 13 Mpix snímač je kombinovaný so spomínaným 2 Mpix makro fotoaparátom a senzorom pre snímanie hĺbky ostrosti, ktorý poslúži na rozostrovanie pozadia.

Okrem makro fotoaparátu je druhým lákadlom tohto modelu 4000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním, ktorá ponúka slušnú výdrž na jedno nabitie.

Textovú recenziu na našom webe zatiaľ nenájdete, a tak pokiaľ nad Motorolou One Macro uvažujete, pozrite si videorecenziu kolegu Richarda, z ktorej sa dozviete všetko podstatné.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu