Na jeden záber: Motorola Razr 40 Ultra

Videorecenzia elegantného véčka s veľkým 3,6'' externým displejom, veľmi dobrou výbavou a fotoaparátmi, ktoré neohúria, ale ani výrazne nesklamú.

Motorola Razr 40 Ultra (základné info) je lepšie vybaveným modelom z dvojice najnovších smartfónov s ohybným displejom a vyklápacou konštrukciou. Telefón sa pýši 165 Hz obnovovacou frekvenciou na 6,9'' vnútornom  displeji a od konkurencie líši najmä veľkou 3,6-palcovou vonkajšou obrazovkou, na ktorej môžete spustiť aj bežné aplikácie bez nutnosti otvárať konštrukciu. 

Výkon zabezpečí známy 4 nm čipset Snapdragon 8+ Gen 1 doplnený 8 GB operačnou pamäťou RAM a interným 256 GB úložiskom. Fotografie a videá až v 8K rozlíšení zhotovíte 12 Mpix hlavným fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu, ktorému sekunduje širokouhlý s 13 Mpix snímačom. batériu s 3800 mAh kapacitou nabijete aj bezdrôtovo. 

Certifikovanú vodeodolnosť IPX8 ako pri skladačkách Samsungu tu nenájdeme, vystačiť si musíme s odolnosťou voči jemnému pokropeniu vodou. Kompletné parametre sa dočítate v základnom infe. Skúsenosti z používania prezradí videorecenzia.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte YouTube kanál Digitalky.

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu