Harman Kardon Go+Play Wireless - mohutný dizajn aj zvuk

Recenzia Bluetooth reproduktora s vyváženým zvukom a vysokou hlasitosťou. Odporúčame ho na počúvanie akéhokoľvek žánru.

Harman Kardon Go+Play Wireless je štýlový Bluetooth reproduktor, ktorý po spárovaní s vaším mobilným zariadením poslúži na hlasnú a kvalitnú reprodukciu. Bezproblémov pokryje zvukom aj veľkú miestnosť.

Základné parametre:

Hmotnosť 4,3 kg, rozmery 500 x 230 x 240 mm, dva Ridge a dva Atlas meniče, výkon - Tweetery: 2 x 15 W @ 1% THD; Woofery: 2 x 30 W @ 1% THD, Bluetooth, 3,5 mm audio jack, USB výstup, alternatívne napájanie batériami.

Obsah balenia:

Reproduktor Harman pardon Go+Play Wireless, sieťový adaptér, dokumenty.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Tento reproduktor nie je na našom trhu žiadnou novinkou a môžeme ho zaradiť k tým drahším kúskom, no jeho cenovka je adekvátna tomu, čo ponúka. Reprodukuje krásne výšky, stredy i hĺbky. Tie sú naozaj mäkučké. Ponúka vyvážený zvuk a je radosť na tomto prístroji počúvať hudbu akéhokoľvek žánru.

Na zadnej strane sa nachádzajú tri konektory: 3,5 mm audio jack, ten využijete v prípade, že nechcete použiť Bluetooth pripojenie, vstup pre sieťový adaptér a malé prekvapenie: USB port, ktorým môžete nabíjať napríklad svoj smartfón alebo tablet, z ktorého práve prehrávate hudbu. Telefón si môžete položiť na hornú stenu, kde je protišmyková podložka.

Hore je aj regulácia hlasitosti a hlavné tlačidlo, ktoré slúži na zapnutie/vypnutie alebo spárovanie s iným, novým zariadením. Reproduktor si pamätá posledné pripojené zariadenie, takže ho nemusíte stále znova párovať.

Ako zdroj energie slúžia, okrem elektrickej siete, aj alkalické batérie typu D skryté v spodnej stene, ku ktorým sa dostanete skrutkovačom alebo aj pomocou euro mincí. Otočíte a je to. Určite by sme tu radšej videli zabudovanú nabíjateľnú batériu.

Reproduktor je dostupný v dvoch farebných verziách - tradičnej čiernej a elegantnej bielej. Na jeho diaľkové ovládanie poslúži bezplatná aplikácia Harman Kardon pre Android a iOS, ktorú nájdete v príslušnom obchode s aplikáciami. Zaobídete sa však aj bez nej.

Orientačná cena: 299 eur (Vždy.sk)

Na jeden záber: Harman Kardon Go+Play Wireless

Záver:

Reproduktor Harman Kardon Go+Play Wireless hrá naozaj krásne a dokáže hlasitosťou bez problémov pokryť aj väčšiu miestnosť. Špičková kvalita reprodukcie ospravedlní vyššiu cenovku. Jediné, čo by sme mu asi vytkli, je použitie veľkých tužkových batérií namiesto nabíjateľnej vstavanej batérie. Zvukom nás tento reproduktor veľmi milo prekvapil. Bola radosť ho testovať.

Diskusia k článku:

Celá diskusia 2 príspevky