Android, iOS a WP TIP: Portmonka - vernostné karty a kupóny v mobile

Mobilná aplikácia na správu vernostných kariet Visa Portmonka oficiálne vstúpila na slovenský trh. Aplikácia ponúkne rovnaké služby ako v Českej republike, zároveň bude možné prepínanie medzi českým a slovenským obsahom.

Vydavateľská skupina MAFRA sa rozhodla rozšíriť aplikáciu Visa Portmonka na slovenský trh takmer po dvoch rokoch úspešného fungovania v Českej republike.

Portmonka bude na Slovensku fungovať v rovnakom rozsahu ako v Čechách. Aplikácia je k dispozícii pre všetky hlavné operačné systémy, Android, iOS a Windows Phone. Identický zostáva aj rozsah poskytovaných služieb, ako je správa vernostných kariet, distribúcia zľavových kupónov, notifikácie a možnosť registrovať sa prostredníctvom aplikácie do vernostných programov.

Po inštalácii je potrebné sa do aplikácie zaregistrovať. Medzi partnerov, ktorí budú aplikáciu Visa Portmonka podporovať od začiatku a zároveň aj akceptovať ako plnohodnotnú náhradu vlastných vernostných kariet patrí napríklad sieť predajní Baťa, železničný dopravca Leo Express, predajca chovateľských potrieb Pet Center alebo sieť parfumérií Marionnaud. Portmonka na Slovensku začína so 14 partnermi, jej ambícia je mať do konca roka 30 partnerov.

Linky na stiahnutie:

App Store

Google Play

Windows Phone

Vernostné karty si jednoducho naskenujete a uložíte v pamäti mobilného telefónu. Nemusíte ich tak fyzicky neustále nosiť pri sebe. Pri nakupovaní sa preukážete zobrazením čiarového kódu karty priamo na displeji telefónu. Navyše sa cez aplikáciu dostanete k desiatkam unikátnych zľavových akcií alebo sa môžete priamo cez aplikáciu zaregistrovať do niektorého z partnerských vernostných programov.

Podobné aplikácie na správu vernostných kariet ponúka aj O2 a Orange.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu