Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembri

Opäť je tabuľka top päťky najpredávanejších telefónov pestrá, nájdeme v nej až štyroch výrobcov. Veľké zmeny v modeloch však nenastali. Len iPhone bol vystriedaný vodeodolným androidom od Sony.

Skokanom mesiaca sa stáva LG Spirit, ktorý z minulomesačného piateho sa vyšplhal rovno na to najvyššie, prvé miesto a stal sa tak najpredávanejším smartfónom v septembri. Z trónu zosadil o jedno miesto stále obľúbený Samsung Galaxy Ace 4 (aktuálne sa predáva s výraznou zľavou) a patrí mu druhá priečka. Tam bol v auguste Huawei P8 Lite, tentoraz sa musel uspokojiť s tretím miestom.

Pohoršil si aj štýlový Samsung Galaxy A3, ktorý sa v septembri ocitol na konci tabuľky, na piatej pozícii, štvrtá totiž patrí novinke rebríčka, vodeoodolnej Xperii M4 Aqua od Sony. Ako vidno, zákazníci väčšinou uprednostňujú cenovo dostupné androidy, medzi ktoré sa občas dostane aj iPhone. Teraz ale počet predaných kusov na postup do top päťky nestačil.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v septembri 2015:

1. LG Spirit (85 eur)

2. Samsung Galaxy Ace 4 (16 €)

3. Huawei P8 Lite (180 €)

4. Sony Xperia M4 Aqua (200 €)

5. Samsung Galaxy A3 (205 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v augusteAugustový rebríček je takmer na vlas rovnaký ako ten júlový. Nastala len jedna zmena, do hry sa opäť vrátil iPhone 6.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej septembrovej sa nachádza Samsung S5611, Nokia 225, Samsung Galaxy S6, LG Leon a Apple iPhone 6.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Nightmare 09.10.2015 - 09:58

LG Spirit rekorder

Celá diskusia 1 príspevok