Pokec priniesol vynovenú mobilnú aplikáciu pre Android a iOS

Posledná aktualizácia stále obľúbenej aplikácie Pokec priniesla nielen nový dizajn, ale aj nové funkcie, ktoré uvidíte hlavne na profilovej obrazovke. Zmenou prešli aj notifikácie.

Pokec poznáme už roky a roky ho využíva množstvo ľudí. Slúži na zoznámenie s novými ľuďmi, nájdete tu kamarátov s podobnými záľubami a možno si nájdete aj partnera. Zábavu tu hľadajú nielen mladí, ale aj tí skôr narodení.

Všetko záleží od vašich preferencií a správne vyplneného profilu. Čím viac toho o sebe v profile vyplníte, tým budete pre ostatných “čitateľnejší” a ľahšie sa tak zoznámite s ľuďmi blízkymi vašim záujmom. To, či uvediete pravé alebo vymyslené údaje, je však len na vás. Podobne, ako na ostatných sociálnych sieťach. V novej verzii môžete zdieľať aj svoje fotografie.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Na domácej obrazovke aplikácie nájdete pod vašou fotografiou rýchle odkazy na pridanie priateľov, pozvanie na stretnutie a máte tu aj prístup k vašim fotografiám. Nechýba logo Pokecu (biele papierové lietadielko), ktoré otvorí Rýchlu poštu. Rozšírené možnosti aplikácie si aktivujete len cez platenú SMS-ku. Na 13 dní zaplatíte za Plusko 1,607 €, 30-dňový balíček vás bude stáť 2,987 €. S Pluskom vidíte, kto sa o vás zaujímal, kto si pozeral váš profil a získate aj iné výhody. Pozor, služba sa však automaticky obnovuje, takže pokiaľ o ňu nebudete mať záujem, nezabudnite si ju deaktivovať. Návod nájdete v aplikácii.

Na nové správy, prihlásených priateľov, pozvánky na stretnutia a podobne vás môžu upozorňovať notifikácie. Vy si zvolíte, o ktoré z nich máte záujem. Môžete zapnúť i anonymné notifikácie a súčasťou aplikácie je aj prístup k vašej e-mailovej pošte.

Linky na stiahnutie:

App Store

Google Play

Mobilná aplikácie Pokec je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android 2.3 a vyšší a iOS od verzie 7.0.

Doplnené 17:40 hod.

Miestnosti sú už verejne dostupné, avšak zatiaľ iba pre BETA testerov.

Všetky dôležité informácie sa dozvedia v Google Komunite – Pokec BETA test.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 14.10.2015 - 13:03

Pokial v aplikacii nebudu fungovat miestnosti, bude mobilna webova stranka stale lepsia. Aj ta presla par tyzdnov (mesiacov) dozadu nejakou upravou a vyzera lepsie. Azet slape na celkom vysokych otackach a o pokec sa stara. Skoda, ze komunita straca hlavne svojou zlou povestou, a vyskytom zvlastnych individui. Zrejme by to chcelo tvrdsiu penalizaciu pre anonymov, a vacsiu kontrolu nad nadvazovanim kontaktu. Ale to je uz ina tema.

Lenka Ivančíková14.10.2015 - 13:45 Trvalý odkaz

miestnosti su vraj v plane. :)

Celá diskusia 2 príspevky