Waze 4.0 pre iOS ponúka nové funkcie a farebnejšiu grafiku

Posledná aktualizácia obľúbenej navigácie priniesla svieži farebný dizajn, a tým ešte viac prehladnejšie prostredie. Tešiť sa môžeme aj na výraznejšiu úsporu energie.

Používatelia online navigácie, ktorá vám nielen ukáže najrýchlejšiu trasu, ale varuje vás pred dopravnými obmedzeniami, policajnými hliadkami a nehodami, dostala významný update. Waze 4.0 je farebnejšie, prehladnejšie, s rýchlejším spustením navigácie a jednoduchším reportovaním problémov a udalostí na cestách. Má byť aj menej náročnejšie na spotrebu energie.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Oceňujeme novú grafiku, informačný panel a prehladnejšie reportovanie. Farebne odlíšené ikony usnadnia orientáciu a na mape sú zretelnejšie. Svoju trasu a čas príchodu môžete zdieľať s priateľmi alebo rodinou. Či je úspora energie naozaj tak významná, ako tvrdia vývojári Waze, zistíme až pri dlhšom tetsovaní.

Waze vo verzii 4.0 je zatiaľ dostupný v App Store len pre operačný systém iOS 7.0 a novší, majitelia androidov sa dočkajú o niečo neskôr. Či sa pripravuje aktualizácia aj pre Windows telefóny nie je zatiaľ jasné.

Diskusia k článku:

Kibus 19.10.2015 - 20:40

Pekné

Braňo25.10.2015 - 14:42 Trvalý odkaz

vyzerá dobre, niečo s grafikou bolo treba spraviť... snáď bude rýchlo aj na androide

Celá diskusia 2 príspevky