NAVIBOX 4 je na svete!

reklama Predstavenie štvrtého čísla špeciálneho časopisu o navigáciách.

Chcete vedieť, ako naviguje iPhone, čo všetko dokáže Volvo XC60 alebo by ste chceli vyhrať špičkový mobil Nokia N97? Tak si v stánku pýtajte NAVIBOX 4, najnovšie číslo jediného slovenského časopisu o GPS navigáciách. Nájdete v ňom až 20 recenzií najnovších navigácií, užitočný slovník GPS pojmov, praktickú poradňu, prehľadné katalógy všetkých na Slovensku predávaných GPS navigácií, GPS telefónov a množstvo zaujímavého čítania.

fotka

Ako naviguje iPhone?

Technologická ikona tretieho tisícročia dospela a vo svojej tretej verzii už nie je iba imidžovou hračkou pre uctievačov nahryznutého jablka, ale dokáže plnohodnotne nahradiť jednoúčelovú GPS navigáciu. V NAVIBOX-e 4 nájdete prehľad najzaujímavejších navigačných aplikácií pre iPhone.

fotka

Budúcnosť GPS navigácie

Budeme za pár rokov používať ešte vôbec nejaké navigačné systémy, alebo nám bude stačiť mobil a Google? Prečítajte si, ako vidíme budúcnosť jedného z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich odvetví IT technológií my a ako si predstavujú navigáciu budúcnosti najvplyvnejšie osobnosti slovenského GPS biznisu.

fotka

Vyhrajte mobil Nokia N97

Chcete špičkový telefón? My vám ho dáme! Stačí mať pár minút času, zaregistrovať sa na www.ovi.com, chuť súťažiť a Nokia N97 môže byť vaša. Podrobné informácie o tom, ako sa zapojiť do súťaže, nájdete v NAVIBOX-e 4.

Volvo XC60

Otestovali sme pre vás, čo všetko dokáže navigačný systém za takmer dve tisícky eur zabudovaný v jednom z najpopulárnejších crossoverov na trhu. Dovedie vás Volvo XC60 bezpečne do cieľa?

fotka

V uliciach San Francisca

Most Golden Gate alebo väzenie Alcatraz pozná pravdepodobne každý, San Francisco však ponúka aj iné čarovné miesta. Tipy na miesta, ktoré treba vidieť, spolu s ich GPS súradnicami nájdete v cestovateľskej téme NAVIBOX-u 4.

fotka

Recenzie navigácií, katalóg a GPS poradňa

V časopise NAVIBOX 4 nájdete až 20 recenzií najnovších GPS navigácií, jedinečný katalóg všetkých na Slovensku predávaných automobilových GPS navigácií, katalóg všetkých mobilných telefónov s GPS, ale aj užitočnú poradňu a slovník najpoužívanejších GPS pojmov.

fotka

A kde kúpite NAVIBOX 4?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis NAVIBOX 4 za cenu 2,62 € (78,93 Sk) zakúpiť aj online v internetovom obchode www.PRESNE.sk. Môžete ho získať aj zadarmo a to v každom obchodnom dome NAY Elektrodom. Stačí, ak si kúpite GPS produkt (akcia platí do vypredania zásob).

Diskusia k článku:

Začať diskusiu