4ka spúšťa predaj cez internet. Internet si aktivujete aj SMS-kou

Zákazníci nového operátora sa konečne dočkajú e-shopu. V pondelok 2. novembra spúšťa 4ka predaj cez internet. Kúpite si tak novú SIM kartu, aktivujete dátový balíček a dobijete kredit.

4ka sa pochválila čerstvými číslami. Koncom tohto týždňa plánuje pokoriť hranicu 40-tisíc zákazníkov a k dnešnému dňu využíva internetový balíček viac než 10-tisíc “štvorkárov”. Pokrytie vlastnou sieťou dosahuje 47,79 % a neustále stúpa.

A od ktorého operátora zákazníci prichádzajú najčastejšie? Najviac (49,94 %) je z O2, pomer bývalých zákazníkov Telekomu a Orangeu je takmer vyrovnaný. Podiel prenesených čísel z Orangeu je 25,71 %, podiel Telekomu je 24,35 %.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

ikona

Štvrtý mobilný operátor sa volá 4ka! Láka na nízke ceny, odrádza malým pokrytímSlovenská pošta a telekomunikačná spoločnosť SWAN dnes predstavili novú značku, pod ktorou bude ponúkať svoje služby štvrtý mobilný operátor.

V pondelok 2. 11. 2015 príde k zjednodušeniu aktivácie dátového balíčka a cez web si budete môcť objednať aj novú SIM kartu či dobiť kredit. Ako prví budú obslúžení zákazníci, ktorí si objednali platené VIP čísla. Ide približne o 6-tisíc zákazníkov. Po prvom týždni predaja operátor umožní nákup SIM kariet aj bez rezervácie. SIM kartu zákazníkovi doručí kuriér.

Swan sa na tlačovej besede vyjadril aj k rozhodnutiu Najvyššieho súdu, ktorý regulačnému úradu prikázal, aby znova preskúmal, či Swan splnil licenčné podmienky alebo nie. Nič iné ako potvrdenie prvej kontroly, ktorá dopadla v prospech operátora, si generálny riaditeľ spoločnosti Miroslav Strečanský ani nepripúšťa a o legitimite licencie v najmenšom nepochybuje. Naopak, je rád, že táto kontrola len potvrdí pôvodné rozhodnutie.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

bompar8129.10.2015 - 17:48 Trvalý odkaz

Ja sa pridávam a plne podporujem.
A teraz sa ukazuje kto sú zač ty 3 podkopavaci nôh. Žial v o2 majú krátku pamäť a už si nechcú spomenúť ako za akých podmienok sem vstupovali pred 8rokmi.
Nevadí národ 4ke pomôže a ci chcú alebo nie, ostatný musia začať púšťať perie, o tom to je.

galaxi29.10.2015 - 18:02 Trvalý odkaz

Aj ja držím palce 4ke. O2 z Orange sa môžu hambiť.

Manobb29.10.2015 - 20:00 Trvalý odkaz

Všetko super, len ma zaujíma, kedy BB pokryjú celoplošne. ;-)

markos929.10.2015 - 20:30 Trvalý odkaz

drzim 4ke palce, konecne prva realna konkurencia pre starych zdieracov, verim ze to pokrytie dobehnu, ved su len na zaciatku, pamatam ked este globtel mal signal v BB len na namesti :) a o2 tiez malo velky problem zo startom ale rozbehli sa, mohli by trochu pospominat vsetci a nie byt hrdinovia..

Celá diskusia 9 príspevkov