S Extra výhodou voláte a posielate správy v O2 jeden deň zadarmo

V rámci ponuky Extra výhod prináša operátor jeden deň v O2 zdarma. Každý zákazník, ktorý si danú službu aktivuje, bude môcť na jeden deň zadarmo volať, posielať SMS a MMS na všetky telefónne čísla v sieti O2.

Aktivácia služby je možná od 27. 10. – 15. 12. 2015 prostredníctvom SMS v tvare “extraden” na číslo 99222. Po uplynutí dňa sa služba automaticky deaktivuje. Každý zákazník si môže túto výhodu aktivovať iba raz.

Zdroj: extravyhody.o2.sk

Diskusia k článku:

Manobb 30.10.2015 - 12:15

"... bude môcť na JEDEN DEŇ zadarmo volať, posielať SMS a MMS na všetky telefónne čísla V SIETI O2. " ... nuž toto mi zrovna nepríde ako "EXTRA" výhoda, keďže náklady na volania, SMS a MMS IBA VO VLASTNEJ SIETI sú prakticky nulové ... Zdá sa, že modráci naozaj neprestanú ísť svojou cestou ..., ale tá cesta začína byť čoraz horšej kvality

Lenka Ivančíková30.10.2015 - 12:46 Trvalý odkaz

Samozrejme, ked Slovak nieco dostane zadarmo, hoci na jeden den a len vo vlastnej sieti, tak to ofrfle. Ved preco nie? Zrejme je lepsie platit stale, aj ked to moze mat aspon jeden den zadara. Hlavne, ze si moze kopnut. Keby za to chcel operator nejaky poplatok, chapem, ale zadarmo?

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease30.10.2015 - 12:50 Trvalý odkaz

Určite si to neaktivujem. SMS pošlem tak 1-2 do mesiaca a nemám potrebu, niekoho bombardovať jeden deň správami. Navyše druhá strana to môže (ako ja) považovať za zbytočné plytvanie prostriedkami a bude odpovedať aj tak cez mail, FB, Viber atď.
Prijatie MMS mám blokované a poslať sa cez to nedá skoro nič (300 kB)..

Lenka Ivančíková30.10.2015 - 13:44 Trvalý odkaz

este raz: je to dobrovolne, operator nikoho nenuti si to aktivovat, tak nerozumiem tym vykrikom o tom, ze ja to nevyuzijem, tak je to cele zle. Urcite dost ludi tato ponuka potesi. Ano, vela ludi uz SMS nepouziva, ale stale je dost ludi, ktori ano. Nebudte zahladeni len do seba a svojich potrieb. :)

Manobb30.10.2015 - 16:12 Trvalý odkaz

Lenka, pointa bola v precenení významu slovíčka EXTRA. Jááááj, marketing, zabudol som .... ;-)

Bohužiaľ, triopolisti už ten marketing doslova "znásilňujú", len aby boli NAJ, EXTRA a pod.

Celá diskusia 30 príspevkov