Android a iOS TIP: Cestovné poriadky s novými funkciami

Bezplatná natívna aplikácia ponúka jednoduché a rýchle vyhľadanie potrebného spojenia a poslúži aj na zakúpenie cestovného lístka na MHD. Aktuálna verzia je dostupná zatiaľ iba pre zariadenia s operačným systémom Android, v krátkom čase sa však dočkajú aj používatelia iOS.

Oficiálna aplikácia Cestovné poriadky CP pracuje online, takže na jej využívanie je potrebné internetové pripojenie. Určite však poteší, že je zadarmo a nebudú vás tam otravovať reklamy. Poslúži nielen na vyhľadanie spojenia, ale aj na zakúpenie cestovného lístka MHD.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Získate v nej informácie o meškaní či výlukách na trati. Časté trasy si môžete uložiť medzi obľúbené, vyhľadávanie sa tak urýchli. Nájdete tu široké možnosti nastavenia parametrov, aktuálnej pozícii vami vybraného spoja, orientačnej cene (len pri vnútroštátnych spojoch) a môžete si nastaviť upozornenie, aby ste spoj nezmeškali.

Nechýba ani sprievodca aplikáciou - Šepkár. Výsledky hľadania je možné jednoducho zdieľať cez e-mail a sociálne siete. Aplikácia je zatiaľ dostupná pre Android od verzie 4.0, pre iOS pribudne čoskoro.

Link na stiahnutie:

Android

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu