O2 Business Services vstupuje na slovenský trh

Spoločnosť O2 Business Services Slovakia oficiálne vstúpila na slovenský telekomunikačný trh predstavením komplexného portfólia fixných aj mobilných telekomunikačných služieb a ICT riešení pre firemných zákazníkov.

Spoločnosť O2 Business Services vznikla v apríli 2015 s pobočkami v Nitre, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach. Aktuálne zamestnáva 41 zamestnancov a postupne stále rastie.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Firma chce poskytovať komplexné telekomunikačné služby v biznis segmente a zároveň chce vo firemnom a verejnom sektore zvýšiť trhový podiel O2. Stratégiou O2 Business services je vybudovanie plnohodnotného telekomunikačného operátora s modernou telekomunikačnou infraštruktúrou s využitím produktov a technológií z biznis divízie O2 CZ. Spája dlhoročné fixné i mobilné skúsenosti, žiadané produkty a služby a zákazníkom prináša hneď od spustenia služieb cenovú efektivitu. Služby boli spúšťané postupne od konca augusta a dnes majú zákazníci k dispozícii ich kompletné portfólio.

Veľký potenciál vidí spoločnosť aj v "česko-slovenkých" zákazníkoch. Koncept O2 BS je preto vhodný aj pre zákazníkov, ktorí majú korporácie s pôsobnosťou na Slovensku aj v Čechách. Výhodou O2 je absencia roamingu v Českej republike, volania do Čiech zo Slovenska nie sú volania do zahraničia a česko-slovenská VPN nie je medzinárodná VPN.

Program Elastic Business Solutions koncept je zameraný na "elasticitu" firmy, jej schopnosť efektívne fungovať, pružne reagovať, analyzovať konkurenčné prostredie a vhodne kalkulovať.

Portfólio produktov a služieb:

- Fixné služby: dátové virtuálne privátne siete, internet, telefonovanie v pevnej sieti, služby inteligentnej siete, ICT a cloud služby

- Mobilné služby: telefonovanie v mobilnej sieti, roaming, mobilné dáta a internet, car Control a M2M služby, privátne APN

"Vznik tejto spoločnosti vnímame ako jeden z ďalších míľnikov na slovenskom telekomunikačnom trhu. Vidíme obrovský priestor hlavne v segmente stredných a veľkých podnikov v poskytovaní komplexných služieb. Veríme, že práve títo zákazníci ocenia rozšírenie konkurencie najmä v oblasti mobilných služieb," uviedol Stanislav Molčan, Country Manager O2 Business Services Slovakia.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Sharki 26.11.2015 - 17:49

Ok, ale pozrite sa na VAŠUkvalitu služieb - kvalitu mobilného signálu a internetu. Teraz je to tragédia.

Celá diskusia 1 príspevok