O2: LTE roaming využijete už v 8 krajinách

V tomto roku sprístupnilo O2 ako prvé surfovanie v zahraničnej LTE sieti. Po Českej republike a Rakúsku najnovšie pribudli aj Chorvátsko, Slovinsko, Rusko, Maďarsko, USA a Poľsko. Postačí k tomu iba zariadenie a SIM karta, ktoré podporuje 4G.

Zákazníci O2 tam môžu využívať 4G sieť bez poplatkov navyše, spoplatneniu využitých roamingových dát sa však nevyhnú. Iba v Českej republike surfujú, ako keby boli na Slovensku a môžu využívať bežné predplatené balíčky.

"Všetci naši zákazníci môžu surfovať v najrýchlejšej LTE sieti už nielen v Česku a v Rakúsku, ale aj v ďalších 6 krajinách, pričom nemusia platiť nič navyše. Zaplatia bežnú cenu za dáta v roamingu a získajú najvyššiu rýchlosť na trhu. Aj týmto spôsobom teda našim zákazníkom uľahčíme surfovanie v Chorvátsku, Slovinsku, Maďarsku, Poľsku, Rusku, či USA," uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Surfovať v Chorvátsku môžu v sieti operátora Vipnet, v Slovinsku v sieti operátora Si.Mobil, v Maďarsku v sieti operátora Telenor, v USA v sieti operátora AT&T, v Rusku v sieti operátora VimpelCom a v Poľsku v sieti operátora Orange. Prehľad krajín a partnerských operátorov s LTE pokrytím môžete nájsť aj na www.o2.sk.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Dezi 09.12.2015 - 12:54

Co z toho ked datovy balicek je mizerny

funboy09.12.2015 - 20:17 Trvalý odkaz

Služba EU Internet. Prostredníctvom nej surfujete s O2 v celej EÚ za 2 € na deň môžete využiť až 25 MB dát na najrýchlejších sieťach LTE v zahraničí :-)

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease09.12.2015 - 21:23 Trvalý odkaz

4ka to má aj bez balíčka o polovicu levnejc.

I tak v dnešnej dobe sa so smartfonom pripájať v roamingu je odvaha. Si spravte test koľko dát prenesiete bez otvorenia prehliadača, mailu, messengera, atď.
Z 35 aplikácií som 30 ani "nepoužil", ktoré sa dnes pripojili na internet..

funboy10.12.2015 - 12:24 Trvalý odkaz

hej, štvorka to má aj bez balíčka aj na Slovensku a závratnou telekóňskou rýchlosťou General Packet Radio Service :-)

galaxi12.12.2015 - 23:36 Trvalý odkaz

O2 si roby z O2 zákazníkov doslova srandu.

Celá diskusia 6 príspevkov