O2: LTE roaming využijete už aj v Nemecku, Holandsku a Taliansku

K ôsmim krajinám, v ktorých môžu zákazníci O2 využívať v roamingu aj LTE pripojenie, pribudli ďalšie tri krajiny: Nemecko, Holandsko a Taliansko.

"V tomto roku sprístupnilo O2 pre svojich zákazníkov LTE sieť bez poplatku navyše celkovo už v 11 krajinách sveta. Poslednými krajinami, ktoré do zoznamu pribudli, sú Nemecko, Holandsko a od 17. decembra aj Taliansko. Aj v týchto krajinách platí výhodná služba EU Internet, ktorá umožňuje využiť až 25 MB dát len za 2 eurá na deň," uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Zákazníkom stačí mať iba zariadenie a SIM kartu, ktoré podporujú 4G a môžu surfovať v Nemecku v sieti operátora O2, v Holandsku v sieti operátora KPN a v Taliansku v sieti operátora Wind Italy. Prihlásenie do preferovanej siete prebehne automaticky.

Funkčnosť služby sme si včera overili na holandskom letisku. Surfovanie v sieti KPN bolo rýchle a bezproblémové.

Prehľad krajín a partnerských operátorov s LTE pokrytím môžete nájsť aj na www.o2.sk.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

taky 17.12.2015 - 15:21

ja sa musim velmi zabavat na tom "mega" balicku,co o2 ponuka v zahranici.Vsetky tieo hovadiny okolo Lte bude mat vyznam,ked v Eu padne roaming,ovsem ked sa nezmenia balicky,lebo inak to bude stale o tom istom ;)

huje®17.12.2015 - 18:44 Trvalý odkaz

Oficiálna tlačová spáva má poriadne zavádzajúci nadpis. Ale fakt poriadne...

"Zákazníci O2 môžu surfovať bez poplatkov navyše už aj v Nemecku, Holandsku a Taliansku"

Aj toto je bez ostychu možno nazvať klamstvom. Pretože bez poplatkov navyše nie je v spomenutých krajinách určite možné surfovať. bez poplatku navyše je možné surfovať leda tak v O2 sieti v ČR.

[img]http://s7.postimg.org/uzh5nq6cb/out_bl_bol.jpg[/img]

http://www.spolocnost.o2.sk/tlacove-centrum/tlacova-sprava/zakaznici-o2…

funboy17.12.2015 - 23:18 Trvalý odkaz

Aj v týchto krajinách platí výhodná služba EU Internet, ktorá umožňuje využiť až 25 MB dát len za 2 eurá na deň,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Milenec18.12.2015 - 01:09 Trvalý odkaz

Tinka je síce možno dobrá kosť (http://www.spolocnost.o2.sk/tlacove-centrum), ale asi má aj nejaké medzierky, lebo akože výhodná služba 25 MB na deň za 2 € v LTE - oj oj :-)

A teraz všetci ruku hore, ktorí si myslia, že je to výhodná služba :-)

Celá diskusia 4 príspevky