Na jeden záber: Sony Xperia Z5 Compact

Smartfón kompaktných rozmerov s 4,6'' HD displejom ukrýva v tele odolnom voči ošplechnutiu vodou solídnu výbavu a láka na vynovený 23 Mpix fotoaparát.

Sony Xperia Z5 Compact patrí k tomu najlepšiemu, čo v segmente smartfónov s uhlopriečkou menšou než päť palcov na trhu nájdeme. Ponúka totiž vysoký výkon v kompaktnom tele. Jediným mínusom môže byť HD rozlíšenie displeja, no pri 4,6-palcovej uhlopriečke to stačí. Nájdeme tu aj snímač odtlačkov prstov integrovaný do nového bočného tlačidla a poteší USB konektor bez krytu. Nezabudlo sa ani na odolnosť voči ošplechnutiu vodou.

ikona

Základné info: Sony Xperia Z5 CompactZmenšená verzia vlajkovej lode s výbornou výbavou v kompaktnom tele s 4,6'' HD displejom, osemjadrovým procesoro, 23 Mpix fotoaparátom, OS Android 5.1 Lollipop, plnou dátovou výbavou, číťačkov odtlačkov a 2 700 mAh batériou.

Zadný 23-megapixelový fotoaparát disponuje pulzným LED bleskom, automatickým zaostrovaním a nahrávaním 4K videí. Predná kamera dostala päťmegapixelový snímač a zvláda aj Full HD video.

Medzi hlavné špecifikácie patrí osemjadrový procesor, 2 GB RAM, 32 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami, OS Android 5.1.1 Lollipop, podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.1, NFC, DLNA, MHL 3.0, FM rádio a 2 700 mAh batéria.

Na jeden záber: Sony Xperia Z5 Compact

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

galaxi 24.12.2015 - 20:58

Prajem všetkým šťastne a vesele prežitie Vianočných sviatkov...

Marek06.01.2016 - 21:03 Trvalý odkaz

Tento telefon pouzivam uz asi dva tyzdne a je fakt super.Ta rychlost a vykon v tak malom tele!Po tych dvoch tyzdnoch som ale narazil na jednu neprijemnost ktora sa vyskytuje velmi casto.Aplikacia fotoaparatu dost casto padne.Opisem to asi takto:idete nieco odfotit a zapnete si fotoaparat.Urobite fotku a fotak vypnete.Za par sekund ho chcete znovu zapnut ale telefon ho neotvori a vypise vam ze aplikaciu fotoaparat momentalne vyuziva ina aplikacia.Nasledne precistim Ram a fotoaparat ide znova.Je to dost na nervy lebo sa toto stava pomerne casto.

ondrakomous06.01.2016 - 21:46 Trvalý odkaz

tohle delal u starsich modelu procak, kdyz se prehrival, tak to vyplo fotak, musis pockat na update. jinak k videu, riso dobre zabil, ted Vam prehraju nejaky vyzvaneni a nic neprehral.

Nightmare06.01.2016 - 22:07 Trvalý odkaz

mozno to chce len opravnu aktualizaciu

Marek06.01.2016 - 22:31 Trvalý odkaz

V to dufam ze to vyriesi nasludujuca aktualizacia lebo tento telefon je super a ziadnu inu chybu som zatial nenasiel.Je to maly atomovy reaktor

Celá diskusia 11 príspevkov