O2 Momenty: získajte vstupenky 48 hodín pred spustením predaja

Zákazníci O2 majú jedinečnú možnosť získať vstupenky na vybrané podujatie cez Ticketportal už o dva dni skôr, než je spustený oficiálny predaj.

O2 Momenty sú súčasťou Extra výhod, vďaka ktorým môžu zákazníci získať u vybraných partnerov rôzne zľavy a výhody. Ponuka sa obmieňa a každá je zvyčajne časovo limitovaná.

Najnovším prírastkom je služba O2 Momenty, ktorá prináša možnosť zakúpiť si lístky na podujatie 48 hodín pred oficiálnym začiatkom predaja. Zákazníci O2 tak majú výhodu exkluzivity, ktorá je ale časovo obmedzená. Aktuálne si môžete na stránke www.extravyhody.o2.sk zakúpiť lístky na tri podujatia.

Aj po skončení exkluzívneho prednostného predaja ostáva podujatie na stránke dostupné a môžete si i naďalej cez stránku operátora vstupenku zakúpiť. Ale už spolu s ostatnými záujemcami, ktorí si kupujú lístky cez Ticketportal. Ponuka podujatí bude v O2 Momentoch pribúdať, preto i keď sa stretnete s oznamom, že ponuka je ukončená, skúste sa na stránku vrátiť v ďalších dňoch.

Vstupenky si môžete zakúpiť nielen cez web operátora, ale aj mobilnú aplikáciu Extra výhody. Kliknete na "Získať výhodu zadarmo", kde sa vygeneruje unikátny kód, alebo si ho môžete nechať zaslať v SMS správe formou bezplatnej SMS na 99333 s kľúčovým slovom MOMENTY. Kód je možné uplatniť najneskôr do 48 hodín od vygenerovania na akékoľvek podujatie. Na 1 kód je možné si naraz zakúpiť až 8 vstupeniek. Pri uplatnení kódu získate elektronickú vstupenku do e-mailu vo forme HomeTicket. Takto zakúpenú vstupenku si nie je možné vyzdvihnúť na predajni.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu