O2 Poistka: poistí mobil proti poškodeniu, zničeniu alebo krádeži

Od dnešného dňa spúšťa 02 novú službu pre všetkých zákazníkov fakturovaných služieb. Za mesačný poplatok, najviac 5 eur, a si môžete poistiť mobilné zariadenie až do výšky 1 000 eur.

Aj v O2 si môžete poistiť svoje zariadenie proti náhodnému poškodeniu alebo krádeži. Mesačné poistné sa uhrádza prostredníctvom faktúry a služba O2 Poistka je dostupná aj firemným zákazníkom.

Zákazníci si budú môcť uzavrieť poistenie pre prípady náhodného poškodenia len pri kúpe nového zariadenia od O2,a to od dnešného dňa. Na už zakúpené telefóny a tablety sa táto služba nevzťahuje. O2 Poistka je poskytovaná v spolupráci s Maxima poisťovňou a poistenie je možné uzavrieť na 24 mesiacov.

Výška mesačného poistného za službu závisí od kúpnej ceny zariadenia

Pozn. redakcie: poistenie telefónov a tabletov ponúka aj Orange, no mesačný poplatok je vyšší. Pri 1000 eur výške poistenia za telefón zaplatí zákazník 14,99 eur mesačne. Telekom má však poistné už od necelého eura mesačne (do hodnoty 100 eur) a pri 1000-eurovej výške je poplatok za poistenie 4,99 eur mesačne, takže porovnateľné s O2. Spoluúčasť v Orangei ani v Telekome neplatíte.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu