O2: nový telefón získate už o šesť mesiacov skôr

O2 si pripravilo ďalšie dve novinky. Zákazníci si budú môcť vybrať nový telefón aj pred splatením toho starého, a pri službe Internet na deň si môžu aktivovať automatickú obnovu.

Po novej službe DATAHIT s prenosom dát do ďalšieho mesiaca a O2 Poistke na poistenie zariadení pri poškodení a krádeži, tu máme ďalšie dve novinky. Obidve platia od dnešného dňa - 5. apríla.

Zákazníci s programom O2 Paušál a službami O2 Mobil+ alebo O2 Firemný mobil budú mať možnosť už šesť mesiacov pred ukončením zmluvy alebo splatnosti aktuálneho mobilného telefónu zakúpiť si nový. Platba za nový mobilný telefón pritom odštartuje až po ukončení Zmluvy o pôžičke na starý telefón. Zákazníkovi sa automaticky v tom čase aktivuje aj príslušný bonus na telefón. Mesačné platby, ako aj bonusy sa teda nebudú v žiadnom mesiaci prekrývať. Táto služba je bezplatná, zákazník platí štandardne iba mesačné platby za svoj program na faktúru.

Automatická obnova dát aj pri službe Internet na deň

Úpravou vlastnosti dátových balíčkov prináša O2 tiež novinku pre službu Internet na deň. Po novom si zákazníci budú môcť aktivovať automatickú obnovu aj pre túto službu, avšak bez možnosti prenosu dát.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 06.04.2016 - 13:56

Nemáme síce "viazanosť k paušálu", ale zaviažte sa cez mobil aj k paušálu. A k automatickej obnove dát aj pri službe Internet na deň: chcem vidieť toho cvoka čo si zruší možnosť nemusieť využívať internet na deň vkuse. Ešte by ma zaujímalo ak bude mobil celý deň vypnutý či sa aj tak odráta 50 centy..

Peter08.04.2016 - 02:55 Trvalý odkaz

Nech si ten DATAHIT strcia.. Najprv som si myslel, ze aktivaciu DATAHITu sa akurat zavazujem zaplatit za obnovu, ak nahodou prekrocim 500MB... ale zasa, prenesu sa mi nespotrebovane data uz zo ZAKLADNEHO BALICKU. Teraz som vsak zistil, ze prenesu sa iba data z OBNOVENEHO PLATENEHO BALICKA.. Cize, ak neminiem zakladnych 500MB, neprenesie sa NIC.. WTF?

Lenka Ivančíková08.04.2016 - 10:30 Trvalý odkaz

obnova balicka sluzi na doplnenie dat po precerpani. ked nevycerpas data zo zakladneho balicka, prenesu sa ti do dalsieho mesiaca, ked vycerpas a obnovis dalsie, prenesie sa ti nevycerpany objem z obnoveneho balicka. Chapes?

Celá diskusia 3 príspevky