Android a iOS TIP: Pomoc na diaľnici - komplexné informácie pre vodičov

Národná diaľničná spoločnosť ma novú mobilnú aplikáciu, vďaka ktorej si môžete rýchlo privolať Diaľničnú patrolu s vašou presnou lokalizáciou, nájdete v nej dopravné správy a množstvo ďalších užitočných informácií.

Aplikácia Národnej dialničnej spoločnosti (NDS) Pomoc na diaľnici je užitočným pomocníkom pre všetkých motoristov. Ponúka niekoľko funkcií, ktoré vám pomôžu nielen s oddychom na dlhej ceste, ale ukáže vám aj dôležité pamiatky a atrakcie v okolí, a v prípade núdze si zavoláte na pomoc Diaľničnú patrolu s vašou presnou lokalizáciou.

Získate tu čerstvé dopravné správy z operátorského strediska doplnené o hlásenia Zelenej vlny RTVS, cez pohľad diaľničnej kamery zistíte, či odpočívadlo, kam mierite je voľné, aká je kapacita parkoviska, či je tam toaleta, Wi-Fi, detské ihrisko a podobne. Nájdete tu všetky dôležité kontakty, informácie o spoplatnených úsekoch a zistíte, aké zaujímavé atrakcie sa nachádzajú v okolí.

Ďialničná patrola vám pomôže pri poruche, s výmenou kolesa a nahodení rezervy, zabezpečí odťah nepojazdného vozidla a pomôže aj vtedy, keď vám dôjde palivo. Aplikácia vyžaduje pre korektné fungovanie a aktuálnosť informácií pripojenie na internet a zapnuté GPS. Stiahnete si ju bezplatne do zariadení s Androidom alebo iOS.

Linky na stiahnutie:

Google Play

App Store

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu