Motorola Moto X Force na Slovensku

Prvý telefón s nerozbitným displejom na svete sa začal na Slovensku predávať aj oficiálne. Ponúka výbornú výbavu, ale aj vysokú cenovku.

Moto X Force sa pýši Moto ShatterShield - celosvetovo prvým nerozbitným displejom. AMOLED displej s 5,4-palcovou uhlopriečkou a QHD rozlíšením 1 440 x 2 560 bodovo je vyrobený z integrovaného systému piatich vrstiev, ktoré absorbujú náraz a je zaručené, že sa neroztrieštia.

Smartfón disponuje aj výkonným procesorom Snapdragon 810, 3 GB operačnou pamäťou RAM a 32 GB úložiskom s možnosťou rozšírenia microSD kartami až do veľkosti 2 TB. Operačný systém Android beží v novej verzii 6.0 Marshmallow. Novinká láka aj na 21-megapixelový zadný fotoaparát s nahrávaním 4K videí, 5 Mpix prednú kameru s LED bleskom a 3 760 mAh batériu s funkciou TurboPower a bezdrôtovým nabíjaním.

ikona

Základné info: Motorola Moto X ForceŠpičkový android s nerozbitným 5,4'' QHD displejom, procesorom Snapdragon 810, 3 GB RAM, 21 Mpix fotoaparátom, prednou 5 Mpix kamerou s LED bleskom, plnou dátovou výbavou a 3 760 mAh batériou. (živé fotografie)

Orientačná cena: 699 € (mobilonline.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu