Orange: LG X screen a K8 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Orangeu nájdete dva päťpalcové androidy - jeden dokonca so sekundárnym displejom. Zakúpením LG X screen súťažíte o hodinky LG Watch Urban a iné ceny.

Hlavným lákadlom LG X screen je sekundárny 1,76'' displej, umiestnený nad hlavným 4,93'' HD displejom (720 x 1 280 b.). Malý displej umožňuje okamžité spustenie vybraných aplikácií, ako napríklad Wi-Fi, svietidlo či Bluetooth a prichádzajúci hovor môžete prijať aj bez prerušenia aktuálnej aplikácie.

Za dostupnú cenovku ponúkne výbavu strednej triedy a najnovší Android 6.0 s používateľskou nadstavbou od LG. Viac informácií už tradične v základnom infe.

LG X screen kúpite u Orangeu v čiernej farbe už od jedného eura, plná cena je stanovená na 280 eur. Kúpou tohto modelu budete zaradení do súťaže o inteligentné hodinky LG Watch Urban a ďalšie hodnotné ceny.

Ak vás LG X screen s dvomi displejmi zaujal, prečítajte si recenziu LG V10, ktorý s takýmto nápadom prišiel na náš trh ako prvý. Kolegu Matúša tento kúsok mimoriadne zaujal.

Druhá novinka v ponuke oranžového operátora, LG K8, zaujme štýlovým vzhľadom so zaobleným dizajnom a dostupnou cenou. Ponúka 5-palcový HD displej, operačný systém Android v novej verzii 6.0 Marshmallow a výbavu nižšej strednej triedy. Jeho kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe.

LG K8 je dostupný v bielej a čiernej farbe už od jedného eura, plná cena je u operátora stanovená na 185 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu