O2: 4G Internet na doma s mesačnou zľavou 5 eur

Zákazníci, ktorí si aktivujú službu O2 Internet na doma v období od 16. mája do 15. júna 2016, dostanú zľavu z mesačného poplatku vo výške 5 eur po dobu 24 mesiacov.

Zľava sa uplatňuje v prvom mesiaci alikvótne a vzťahuje sa iba na nové aktivácie. Zákazník tak za O2 Internet na doma mesačne zaplatí 20 eur namiesto 25 eur. Zľavu 5 eur si je možné aj so službou O2 Internet na doma aktivovať v bratislavskej predajni v Avion Shopping Parku, zákazníci budú o zľave informovaní aj prostredníctvom SMS správy.

obr. zdroj: O2

O2 Internet na doma je dostupný v pilotnej oblasti Bernolákovo, Ivanka pri Dunaji a Zálesie. Na pevný bezdrôtový LTE internet využíva O2 frekvenčné pásmo 3,5 GHz, ktoré získalo v elektronickej aukcii Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb v auguste 2015. Tejto téme sa venovali v januárovom článku. Maximálna prenosová rýchlosť je 128 Mbps a mesačný objem dát 100 GB. Na využívanie služby musí zariadenie podporovať protokol LTE TDD na frekvencii 3,5 GHz, takže v smartfóne sa použiť nedá. Službu spolu so zariadením vám u vás doma sprevádzkuje technik operátora.

V ďalších mesiacoch bude operátor rozširovať svoje 4G pokrytie na 3,5 GHz frekvencii aj do ďalších oblastí Slovenska.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Milenec 17.05.2016 - 16:02

No, ty brďo. Už aj prášim do Blavy :-)

Celá diskusia 1 príspevok