Huawei P9 Lite na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začala predávať odľahčená verzia vlajkovej lode Huawei P9, ktorá láka na elegantný dizajn a dobrý pomer cena/výkon. Oproti predchodcovi prináša množstvo vylepšení.

Predchodca Huawei P8 Lite patrí u našich mobilných operátorov stále medzi najpredávanejšie smartfóny. A nielen u nás. Celosvetovo sa ho predalo viac než 10 miliónov kusov. Podarí sa tohtoročnému nástupcovi zopakovať úspech?

Predpoklady na to má. Dostal mierne väčší displej s jemnejším rozlíšením, výkonnejší procesor, vylepšenú prednú kameru, silnejšiu batériu a snímač odtlačkov prstov, ktorý okrem zabezpečenia telefónu poslúži pri snímaní fotografií, prijímaní hovorov, listovaní v galérii či prezeraní notifikácií. Huawei P9 lite disponuje 5,2-palcovým Full HD displejom rovnako ako vlajková loď Huawei P9, ktorú sme nedávno zrecenzovali. Telo je orámované leteckým hliníkom a zliatinou horčíka a pôsobí elegantným dojmom.

Na Slovensku sa predáva verzia s 2 GB operačnou pamäťou RAM a 16 GB úložiskom. Model s 3 GB RAM sa k nám oficiálne nedostane. Batéria poteší kapacitou 3 000 mAh. Kompletné špecifikácie P9 Lite nájdete v našom základnom infe.

Huawei P9 Lite je dostupný v bielej farbe a dual SIM verzii za odporúčanú cenu 279 eur. Kúpite ho napríklad v obchode mobilonline.sk. Neskôr pribudnú aj ďalšie farebné variácie: čierna a zlatá. U operátorov bude k dispozícii už v najbližších dňoch.

Bestseller Huawei P8 Lite zatiaľ ostáva v predaji, cena sa pohybuje okolo 190 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

fedora 17.05.2016 - 19:08

bazmek zase slabsia 2gb verzia,ako skoro pri kazdom fone(bez ohladu na cinu).. cize nayka aj shoppie to mali v info zle uvedene, tusil som to, fuuck!!!.. za co nas ta azia ma? a kde sa bude dat zohnat ta zaujimavejsia 3gb ram verzia? mozem kychat sk distribuciu, ked bude eu distribucia s 3gb ram so slovencinou v nejakom eshope, tak ju urcite uprednostnim a myslim ze viaceri.. to iste plati aj o nedavnom samsungu J7 ci honoru 5X a dalsich fonoch ktovie ci take P9 plus od huawei k nam pride vobec.. vsetko lepsie co je na trhu pre nasu krajinu blokuju ,bo sme pre nich akoby stale zaostala vychodna europa a nam tu posielaju len "odpad"..resp co zvysi..

Celá diskusia 1 príspevok