S O2 môžete v lete získať až 10-násobok dát zadarmo

V lete môžu zákazníci O2 získať vďaka promokódom až desaťnásobok objemu svojich dát, bez dátového balíka až 1 GB dát. Prvý promokód získajú cez aplikáciu Extra výhody, ďalšie prostredníctvo geolokácie.

Od dnešného dňa môžu zákazníci O2 získať dáta navyše. Cez promokódy, ku ktorým sa dostanú na voľne dostupných miestach v blízkosti hradov, zámkov, parkov, pri jazerách alebo na kúpaliskách. Stačí prísť na určené miesto a získajú buď 100 MB dát (zákazníci bez dátového balíčka) alebo celý objem svojho balíčka.

Získaný promokód si zákazníci s aktívnou SIM kartou operátora uplatnia cez aplikáciu O2 Extra výhody, prostredníctvom SMS alebo cez portál Moje O2. Aplikácia Extra výhody pre Android už túto možnosť ponúka, zákazníci s iOS si budú musieť ešte pár dní počkať, aplikácia sa už v App Store schvaluje. Geolokácie, kde nájdete "kešku" budú znázornené aj na mape v aplikácii a na webovej mikrostránke www.extradata.O2.sk.

Ak chce uplatniť promokód cez SMS-ku, musí poslať správu v tvare "KÓD znaky kódu" na číslo 99222.

Ak využije promokód zákazník bez dátového balíčka, získa 100 MB dát, ktoré sa mu pripíšu hneď a platia až do konca fakturačného obdobia, alebo na 30 dní, pokiaľ má program O2 Fér bez platby na faktúru. Zákazník s dátovým balíčkom získa dvojnásobok takisto okamžite po uplatnení promokódu, s uplatnením ale môže počkať na pre neho vhodný čas. Získané dáta sa nenavršujú, treba najskôr spotrebovať tie z predchádzajúceho promokódu.

Zákazníci ktorí majú aktivovanú službu Datahit si nevyužité dáta môžu preniesť do ďalšieho fakturačného obdobia, ale opäť iba z jedného navýšenia promokódom.

Počas celého leta t.j. do 31. 8. 2016 môže zákazník použiť maximálne desať promokódov. Môže ich aj darovať, obdarovaný ale získa dvojnásobok dát svojho balíčka, nie objemu z balíčka obdarovateľa.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Manobb 22.06.2016 - 16:11

Zostal som v nemom úžase .... Toto priniesli po týždni masírovania zákazníkov v reklame, že už čoskoro to príde ??? Toto je výhodná ponuka ? Toto je tak max. hra počas veľkej potreby, aby sa človek nenudil. Sorry za expresívny názor. Bublinky vyšumeli, ich nápoj stratil chuť ..., je čas na zmenu, keďže "pitný režim" je dôležitý. Orandžáda sa zdá byť momentálne výhodnejšia, i keď ani to nie je žiadna výhra.

Štefan22.06.2016 - 18:00 Trvalý odkaz

Manobb: pozri sa na novu ponuku a podmienky ceskeho O2 a mozes byt naozaj rad co u nas o2 ponuka :)

Manobb22.06.2016 - 18:16 Trvalý odkaz

Mňa nezaujíma české O2, i keď som zachytil, akí sú to v poslednom čase tragédi.

Naopak modráci ma len utvrdili v myšlienke, že zotrvanie u nich už neprichádza do úvahy ..., preto akčným Sovám pribudnú individuálne Flexi kartičky tak, aby som neplatil viac.

Začať dávať totiž za modrý paušál 15 € oproti súčasným 10 € je holý nezmysel !

galaxi22.06.2016 - 21:04 Trvalý odkaz

O2 ani zadarmo. Nebudem si na polovýrobkoch O2 kaziť zdravie a ešte platiť 3krat viac ako vo 4ke.

LOL23.06.2016 - 15:17 Trvalý odkaz

Viem, ze mas povinnost ospevovat 4ku, ale aby vas zacal niekto brat vazne ako operatora, na to vam este chyba pokrytie, poskytovanie sluzieb na fakturu a funkcny/odborny zakaznicky servis. Pokrytie ledva 20% (pokryte centrum mesta a par ulic okolo s tym, ze si zaratate obyvatelstvo celeho mesta sa nerata), sluzby na fakturu su ziadane, nie kazdy chce oxidovat s kreditom. Nemate pokryte ani vsetky okresne mesta a na vas net sa neda spolahnut, je to len ako sekundarna karta vhodna. Odbornost personalu radsej nekomentujem. Snazte sa radsej zlepsovat sluzby a netrollujte v diskusiach, ked nemate vychytane sluzby.

Celá diskusia 10 príspevkov