LG Portable Speaker s dizajnom Street Art príde aj na Slovensko

Máte radi Street Art? Potom sa vám zrejme zapáči graffiti vzhľad prenosných bezdrôtových reproduktorov. Lg na dizajne spolupracovalo s populárnym streetartovým umelcom JonOne.

Streetartový umelec JonOne vyrastal v newyorskej štvrti Harlem, ktorá dala základ jeho kreativite. Od roku 1987 žil v Paríži a za svoju prácu, respektíve jej kultúrny prínos krajine, získal od francúzskej vlády dokonca najvyššie ocenenie Ordre national de la Legion d'honneur (Rád čestnej légie).

Prednosťou nových reproduktorov nemá byť len zaujímavý vzhľad s graffiti, ale aj zvuk. Podobne ako ďalšie produkty radu LG Portable Speaker sú vybavené niekoľkými funkciami. Vďaka multi-Bluetooth párovaniu ich môžete ovládať dvoma zariadeniami a funkcia Dual Play umožňuje využiť dva reproduktory ako ľavý a pravý kanál pre stereo zvuk.

Reproduktor má rozmery 153 x 58 x 60 milimetrov a hmotnosť 600 gramov. So smartfónom ho spárujete cez Bluetooth a ovládate aj aplikáciou LG Music Flow určenou pre zariadenia s Androidom a iOS. Batériu s kapacitou 2 100 mAh nabijete microUSB konektorom za 2,5 hodiny a na jedno nabitie ponúkne až 15-hodinovú výdrž.

Nové prenosné reproduktory v limitovanej edícii budú na slovenskom trhu dostupné v priebehu júla za odporúčanú cenu 93 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu