O2 Extra dáta už aj pod viečkami Coca Coly

Počas celého leta rozdáva O2 svojim zákazníkom dáta navyše. Získať môžu až desaťnásobok objemu svojich dát, alebo zákazníci bez dátového balíka až 1 GB dát (10 x 100 MB). Podrobné informácie o fungovaní služby a možnosti získania promokódov sme vám priniesli v článku S O2 môžete v lete získať až 10-násobok dát zadarmo.

Okrem geolokácie a aplikácie O2 Extra Výhody nájdu od 1. júla extra dáta už aj pod viečkami 0,5-litrových fliaš Coca Cola Clasic a Zero.

Zákazníci ktorí majú aktivovanú službu Datahit si nevyužité dáta môžu preniesť do ďalšieho fakturačného obdobia, ale iba z jedného navýšenia promokódom.

Ponuka s extra dátami platí až do 31. 8. 2016 a zákazník použiť maximálne desať promokódov. Môže ich aj darovať, obdarovaný ale získa dvojnásobok dát svojho balíčka, nie objemu z balíčka obdarovateľa.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

steve 29.06.2016 - 22:52

A toto je co? O2 som mal rad, najprv O2 Jednotky, potom pausal Pre mna 400 s kazdou druhou fakturou za 1Sk, prvi sa odvazili dotovat dualsim telefon /mal som Samsung D880/, zalozili a prevadzkovali forum pre klientov, prvi priniesli lacnejsie volania do zahranicia aj lacnejsie data doma. Dvaja stari operatori v poslednych rokoch stale len dorovnavali. Ale co sa deje teraz, ziram. Furt horsie az zle, je na pricine novy majitel, alebo sa im tam zavarili mozgy? Vcera mi aktivoval novy operator moje posledne O2 cislo, takze na chvilu si oddychneme od seba. Skoda.

Lenka Ivančíková30.06.2016 - 00:47 Trvalý odkaz

Je snad nieco zle na tom, ked dostane zakaznik data navyse bez toho, aby za ne musel platit? Obcas ziram ja. :)

steve30.06.2016 - 09:20 Trvalý odkaz

Stacilo znizit zakladnu cenu, konecne.

Rastislav.j30.06.2016 - 09:24 Trvalý odkaz

Lenka zlá je ponuka operátora a nejaká dočasná pošahaná akcia to nezachráni.

Lenka Ivančíková30.06.2016 - 10:31 Trvalý odkaz

samozrejme som cakala deabtu o celej ponuke O2. No tu sa rozobera len jedna: Extra data, ktoru steve zhejtoval. A doteraz neviem, co je nan nej zle. :) Nepaci sa mi nieco? Je to drahe? Som nespokojna? Nekupujem, neberiem, nikdy do podniku viac nepridem a podobne. Rovnako je to aj s operatorom. Kazdy z nich ma ale nejaku "vadu". :) Teda aspon podla ohlasov v diskusiach, ale typicke pre Slovaka je zhejtovat aj to, co je zadarmo a nikto to nikomu nasilu nenuti. :)

Celá diskusia 17 príspevkov