Apple Music pre Android je už v oficiálnej verzii 1.0

Po niekoľkomesačnom beta testovaní hudobnej aplikácie Applu sa v Google Play objavila oficálna verejná verzia 1.0. Ponúka rovnaké funkcionality ako na iOS a nechýba ani trojmesačná skúšobná doba.

Beta verzia Apple Music, ktorá sa snaží byž alternatívou k Spotify, Deezer alebo iným hudobným službám, bola pre androiďákov dostupná už v novembri minulého roka, no až začiatkom augusta 2016 vydal Apple je oficiálnu verziu s označením 1.0.0.

Na smartfónoch a tabletoch môžete všetky obrázky v článku priblížiť pomocou dvoch prstov. Na počítači môžete obrázok klikom presunúť do popredia a šípkami na klávesnici preskočiť na ďalší.

Ponúka všetko, na čo sme z iOS systému zvyknutí. Po prihlásení Apple ID tu nájdete všetky svoje playlisty a služba prevezme vami preferované nastavenia vyhľadávania interpretov. Kto nemá Apple ID, toho po registrácii aplikácia prevedie nastavením obľúbených žánrov a interpretov.

Na bočnom paneli nájdete všetky sekcie: Pre vás, Nové, Radio, Connect, Playlisty a Moja hudba. Connect zobrazí statusy, fotografie a videá zo zákulisia vami sledovaných spevákov a skupín. Prehrávané skladby môžete pridať do playlistu, označiť ako obľúbené a stiahnuť do zariadenia na offline počúvanie.

Využiť môžete aj 3-mesačnú skúšobnú dobu, po jej uplynutí si buď službu zrušíte, alebo budete využívať za 5,99 eur mesačne, v prípade rodinného zdielania (až päť členov) je poplatok 8,99 eur. Tam už je cena za jedeného člena atraktívna - 1,798 eur. Dohodnúť sa na zdieľaní môžu aj piati kamoši.

Link na stiahnutie: Google Play

Apple Music sme minulé leto podrobne otestovali na iPhone, ako obstála v porovnaní so Spotify alebo Deezrom si môžete prečítať v našom článku Apple Music: na počítači s otáznikmi, na iPhone výborná alternatíva k Spotify.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu