Výsledky: Dve Nokie za dve trasy!

SÚŤAŽ UKONČENÁ! Porovnajte dĺžku dvoch trás a vyhrajte jeden z dvoch mobilných telefónov s pripravenou navigáciou aj mapami.

Súťaž bola ukončená. Výsledky nájdete v spodnej časti článku.

Nokia Slovakia s.r.o. a distribútor Agora plus a.s. pre vás v spolupráci s Fony.sk pripravili súťaž o dvojicu telefónov porovnaním dĺžky dvoch trás.

Hráme o dve Nokie s nainštalovanými Ovi Mapami:

1. cena: Nokia 5230

2. cena: Nokia 2710 Navigation edition

1. Zaregistrujte sa na ovi.com. Ak vlastníte telefón Nokia, bude vám toto konto slúžiť na množstvo bezplatných služieb, napríklad zálohu kontaktov, kalendára, súborov...

2. Nainštalujte si bezplatné Ovi Maps do vášho telefónu zo stránky nokia.sk pomocou aplikácie Ovi Suite.

Ovi Maps 3.0.3 (a novšie) s navigáciou podporujú telefóny: Nokia E52, Nokia E66, Nokia E71, Nokia E72, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia 6710 Navigator, Nokia X6, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5230.

Ak vlastníte starší prístroj, použite na našu súťažnú úlohu tradičné Ovi Maps 3. Licenciu na hlasovú navigáciu nebudete potrebovať. Stačí preto navštíviť stránky nokia.com, vybrať model vášho telefónu a aplikáciu Ovi Maps nainštalovať v takej verzii, aká je dostupná pre vaše zariadenie. A možno ju už máte dávno nainštalovanú.

Mapy môžete sťahovať online, alebo ich do telefónu bezplatne nainštalovať pomocou počítačového programu Ovi Suite, resp. Map Loader. Slovensko zaberie len pár desiatok MB na vašej pamäťovej karte. A mapa vám ostane aj do budúcnosti, keď náhodou niekde zablúdite.

3. Spustite Ovi Maps v telefóne a zistite, aká dlhá je trasa z Bojničiek do Hranovnice.

Ako na to? Pridajte obce Bojničky a Hranovnica do jednej trasy. V nastaveniach zvoľte najkratšiu trasu. Nechajte telefón trasu vypočítať. Z informácií o nej si opíšte vypočítanú vzdialenosť. Potom v nastaveniach zmeňte výpočet trasy na najrýchlejšiu. Opäť nechajte prístroj vypočítať trasu a opíšte si jej dĺžku. Pozor, v nastaveniach majte povolené všetky druhy ciest okrem nespevnených komunikácií!

4. Rozdiel medzi najkratšou a najrýchlejšou trasou z Bojničiek do Hranovnice zaokrúhlený na celé kilometre pošlite z vašej OVI e-mailovej schránky "...@ovi.com" na súťažnú e-mailovú adresu sutaz@ovi.com. Do predmetu e-mailu dajte rozdiel v km, do tela správy vaše kontaktné údaje - adresu a telefonický kontakt.

Malá pomôcka: Dĺžka najkratšej aj najrýchlejšej trasy je väčšia než 240 a menšia než 300 km.

Pravidlá súťaže:

Súťaž prebieha od 3. do 16. júna 2010. Výsledky budú zverejnené na www.fony.sk od 18. júna 2010. Výhercov súťaže budeme kontaktovať telefonicky a zároveň ich mená uverejníme na www.fony.sk.

Každý účastník sa jej môže zúčastniť len raz, a to odoslaním e-mailu z konta OVI na adresu sutaz@ovi.com. Všetky duplikáty budú zo súťaže vyradené. Ak sa nám nepodarí do 14 dní výhercu kontaktovať (minimálne dva telefónáty a jedna SMS), výhra prepadne v prospech spoločnosti Agora plus a.s.

Ceny do súťaže venovala spoločnosť Agora plus a.s. Cenou v súťaži je 1 x mobilný telefón Nokia 5230 a 1 x mobilný telefón Nokia 2710 Navigation Edition. Cena nie je vymáhateľná súdnou cestou a nie je možné uplatňovať náhradné plnenie.

Účasťou v súťaži každý účastník súhlasí s jej pravidlami. Zapojením sa do súťaže účastník súhlasí so spracovaním svojich osobných údajov v súlade s ustanovením § 7 zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších zmien a doplnení a dáva súhlas na spracúvanie osobných údajov organizátorom za účelom ich využitia na reklamné a propagačné účely organizátora, najmä na uverejnenie mena a priezviska v zozname výhercov súťaže.

Podľa zákona č. 366/1999 Z. z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov sú vecné výhry, ktorých hodnota presahuje sumu 165,97 € (5 000 Sk), vrátane DPH predmetom dane z príjmov fyzických osôb v zmysle zákona o dani z príjmov v aktuálnom znení. Za zdanenie výhry zodpovedá výherca.

Organizátor si vyhradzuje právo na skrátenie, predĺženie, prerušenie alebo zrušenie ako aj na zmenu pravidiel súťažnej ankety. Akúkoľvek zmenu pravidiel súťažnej ankety alebo jej zrušenie Organizátor oznámi na internetovej stránke www.fony.sk.

VÝSLEDKY:

Z technických príčin sme museli zverejnenie výsledkov presunúť o deň neskôr. Ďakujeme vám za pochopenie.

Stručne:

- 108 celkových súťažiacich

- 101 odpovedí z e-mailovej adresy OVI

- 81 správnych odpovedí

Správnou odpoveďou bolo 36 km, s toleranciou 1 km sme uznali odpovede 35 km, 36 km, 37 km. Taký je rozdiel medzi najkratšou a najrýchlejšou trasou z Bojničiek do Hranovnice v aplikácii Ovi Maps. Overiť si to môžete na maps.ovi.com.

Losovanie prebehlo na serveri Random.org.

Nahodným generátorom čísiel v rozpätí 1 - 81 sme vylosovali týchto dvoch účasníkov:

39. andrej.milo@ovi.com

68. fitsk@ovi.com

Andrej Milo vyhráva Nokiu 5230, Ondrej Mikula získava Nokiu 2710.

Výhercom gratulujeme!

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 19.06.2010 - 18:38

People: do toho nejdem. Na mna prilis komplikovane. Ale drzim palce ostatnym.

anonymous03.06.2010 - 02:51 Trvalý odkaz

Richard Hombauer: Ano, je to trocha zamer. Kto ma Ovi Mapy nainstalovane, zvladne to raz-dva. Kto nema, ma o dovod navyse ich vyskusat. Nestoji to nic a mozete vyhrat mobil.
Samozrejme, zvysovanim narocnosti sutaze sa po splneni ulohy zvysuje aj pravdepodobnost vyhry.

anonymous03.06.2010 - 03:08 Trvalý odkaz

s_master: Mozem sa zucastnit aj ja, ci to by bolo hajzlovstvo??? :-)

anonymous03.06.2010 - 10:54 Trvalý odkaz

djodjo: Cize ak mam Nokiu a pouzivam Ovi Maps tak hram o Nokiu na ktorej bude Ovi Maps a mozem ich pouzivat stereo

anonymous03.06.2010 - 15:27 Trvalý odkaz

Rusty-DC: thak uz som poslal, hadam ma vylosujete :D

Celá diskusia 43 príspevkov