Puzdro Fuze vráti 3,5 mm audio jack na iPhone 7 a zdvojnásobí výdrž

Chýba vám na novom iPhone 7 audio jack s 3,5 mm konektorom? Už čoskoro by sa malo začať predávať puzdro, ktoré ho vráti späť. Navyše ponúka aj vstavanú externú batériu.

Počúvať hudbu cez slúchadlá pripojené k iPhone 7 káblom a zároveň nabíjať? Len s dokúpenou redukciou. Pokiaľ ju nemáte, nechcete kupovať alebo nevlastníte Bluetooth slúchadlá, máte smolu. Alebo si môžete predobjednať Fuze.

Na crowdfundingovom serveri Indiegogo beží kampaň na podporu projektu Fuze - prvého puzdra na iPhone 7 a iPhone 7 Plus, ktoré obsahuje integrovaný adaptér z Lightning konektora na 3,5 mm audio jack.

Nabíjať a zároveň mať pripojené slúchadlá s 3,5 mm audio jackom môže na iPhone 7 vyzerať aj takto.

Puzdro poslúži aj ako ochrana proti poškriabaniu, nárazom a vďaka vstavanej externej batérii dokáže zdvojnásobiť výdrž telefónu. Veľkosť akumulátora v puzdre pre iPhone 7 je 2400 mAh, pre iPhone 7 Plus je to 3600 mAh. Samotné puzdro má hmotnosť 28 gramov a pridá hrúbke telefónu 5 milimetrov. Na výber bude z piatich farieb: biela, čierna, zlatá, ružová a modrá.

pudro obsahuje aj externý akumulátor

Crowdfundingová kampaň bola spustená 28. septembra 2016 a do dnešného dňa sa už podarilo vyzbierať viac než pôvodne požadovaných 50-tisíc dolárov. Prispievatelia na projekt majú možnosť získať nový výrobok medzi prvými a za výhodnejšiu cenu. Aktuálne je jeden Fuze dostupný za 69 USD plus doprava s odhadovanou dostupnosťou december 2016. Puzdra by mali byť distribuované do Vianoc. Predobjednať si môžete aj väčšie množstvá s cenovým zvýhodnením.

Dôvodom, pre ktoré Apple zrušil 3,5 mm audio jack sme sa venovali v tomto článku a treba priznať, že mnohým používateľom naozaj chýba. Či už preto, že majú kúpené kvalitné slúchadlá so štandardným konektorom alebo chcú počas počúvania hudby či sledovania videí telefón zároveň aj nabíjať. A netreba zabúdať, že bezdrôtové slúchadlá majú obmedzenú výdrž zvyčajne len na niekoľko hodín. Naopak slúchadlá s 3,5 mm konektorom môžete používať stále. Dodávané slúchadlá k novým iPhonom s Lightning konektorom majú ešte jednu výraznú nevýhodu - nepripojíte ich k žiadnemu notebooku. Ani k tým od Apple.

Ako sa vám projekt páči? Chýbal by vám na telefóne 3,5 mm konektor?

Zdroj: indiegogo.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 03.10.2016 - 08:51

Na jednej strane tuto kampan vitam. Na druhej, bezny konzument hudby musi so skokom do bezdrotoveho posluchu pri kupe iPhone 7 pocitat. Pre fajnsmekrov tu su lepsie modely, a hlavne lepsie zariadenia nez hentoto. 1.5cm vo vrecku uz je celkom dost.. pripomina mi to Xiaomi Mi2 s 3000mAh bateriou. To tiez bola riadna tehla...

ondrakomous03.10.2016 - 09:46 Trvalý odkaz

otazka je jestli apple bude jasat z takoveho pouzdra, kdyz ze sveho konektoru maji jisty prachy. to bude ctyrnasobne ztratovy, ne? on prej ten lightning je hodne ztrarovy oproti klasickymu jacku, no a kdyz na to das jeste dalsi konektor, tak se to nasobi ne:-D a vysledek bude zvukovy vystup iphonu 3gs. kazdej kdo to ma v hlave aspon trosku srovnany, tak si koupi iphone 6s misto iphonu 7. iphone 7 je elovucni jablecna krize vcetne celyho OS 10.

aesace04.10.2016 - 11:42 Trvalý odkaz

Ale iPhonaci nie su velmi technicky zamerani, takze dat dokopy kryt a telefon, to uz chce nejake umenie ;) A naviac by to uz nebol iPhone na prvy pohlad a to uz je argument do bitky a medzi ludi, preco si to asi malokto kupi. Ak potrebuje vacsiu baterku alebo jack, nebude kupovat iPhone7.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne04.10.2016 - 12:12 Trvalý odkaz

aesace, to su len zbytocne a trapne predsudky. ja mam v okoli vela geekov, a pomer iOS : android je tak pol na pol. Kazdy si kupi, co mu osobne vyhovuje.

Celá diskusia 4 príspevky