BC MOBIL & TECHBOX 7-8/2010

reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii.

Najnovšie vydanie technologicko-lifestylového časopisu BCMOBIL & TECHBOX je tu! Známa playmate magazínu Playboy Eva Cifrová s najnovším telefónom Samsung Wave však nie je jediným prekvapením! Čaká na vás totiž i špeciálna bezplatná príloha - časopis NAVIBOX 5 venovaný dôležitým doplnkom leta, a to navigáciám. Navyše môžete vyhrať špičkový smartfón HTC Desire alebo navigáciu TomTom XL2.

fotka

Horúce letné vydanie časopisu BCMOBIL & TECHBOX 7-8/2010 ponúka viac ako len pútavé letné čítanie. Pre dovolenkárov sme pripravili viacero dôležitých rád a tipov, ktoré sa hodia na letnú dovolenku nielen v zahraničí. So Samsungom sme navštívili Ženevu, kde bol predstavený najnovší prírastok výrobcu, špičkový model Galaxy S. S novinkami sme obišli celý svet výrobcov a našim operátorom sme sa opäť pozreli na akciové ponuky. V rozhovore sme potrápili Orange a jeho službu Orange garancia, nezabudli sme ani na pokračovanie pohľadu do minulosti v téme Dinosauria doba mobilov II.

fotkafotkafotka

Súúúúťaž! Aj v tomto čísle máte šancu vyhrať špičkový mobilný telefón, tento krát HTC Desire. Stačí správne odpovedať na tri otázky a poslať nám mail! Slnko, horúci vzduch a naši redaktori potrápili niekoľko nových mobilných telefónov, z ktorých určite neprehliadnete už spomínaný Samsung Wave vďaka Eve Cifrovej na „wave“ pohovke, najväčší mobil – Nokia Booklet 3G, ale ani podarených minimalistov – HTC HD mini, Sony Ericsson Xperia X10 min a LG GD880 mini. Trio „mini“ výborne dopĺňa míľnik Motoroly, model Milestone a tiež jednoduchá Nokia C5. Pre nadšencov Apple iPhone sme pripravili prvý pohľad na najnovší Apple iPhone 4 a tiež aj jeho operačný systém iOS 4! Samozrejmosťou každého B&T je obľúbená retro recenzia, praktické Praktikum či najpodrobnejší katalóg 164 mobilných telefónov na našom trhu.

fotkafotkafotka

Sekcia TECHBOX patrí už tradične novinkám zo všemožných oblastí, množstvu testov, z ktorých nemožno opomenúť automobil Honda CR-V a jeho multimediálnu výbavu, fotoaparáty Samsung NX10 či Fujifilm FinePix HS10, hráčsky notebook od Asusu, najnovší Apple MacBook Pro 15” či Apple iPod Touch 64 GB. Medzi najnovšie trendy vecičky nesporne patrí 3D a tak sme v redakcii čumeli na 3D telku s 3D Blu-ray prehrávačom od Samsungu. Čumeli sme aj na päticu Full HD videokamier do 1 000 €, až kým sme ich nepodrobili neúprosnému testu. Dúfame, že vám ním uľahčíme výber tej správnej pred vašou dovolenkou. A viete o tom, že fotky z dovolenky si už nemusíte tlačiť len do albumov? Môžete si vytvoriť aj vlastnú fotoknihu a my vám na ňu dáme aj kupón so zľavou 10 €!

fotkafotkafotka

NAVIBOX 5 zadarmo!

K letu patrí aj dovolenka a mnohí z vás sa na ňu chystajú autom. Neznáme prostredie, zahraničné cesty a stres z posádky vie uľahčiť GPS navigácia. Akú ale kúpiť? Testy 10 najnovších GPS navigácií vám v tom určite pomôžu. Potrebujete malú? Väčšiu? Najväčšiu? V bezplatnej prílohe NAVIBOX 5 nájdete z každej niečo a tiež aj katalóg až 81 GPS navigácií na našom trhu! Pri výbere tej správnej určite pomôže aj téma Mýty vs. realita pri kúpe GPS navigácií. Ak sa spoliehate na šťastenu zapojte sa do súťaže o špičkovú navigáciu TomTom XL2 IQ Routes Edition a nemusíte kupovať žiadnu. Ak chcete kupovať auto, pozrite sa na to čo naši redaktori hovoria na najnovšie modely Škoda Superb Combi i Opel Astra 1,7 CDTI a ich vybavenosť na cesty. Fenomén Apple iPhone sa dostal aj do sveta navigácií a od slovenskej firmy Sygic sme vyskúšali ich aplikáciu Aura pre dokonalé navigovanie cez telefón. Mimochodom, vedeli ste, že Bratislava je podľa výrobcu TomTom takmer bez zápch? My veru nie. A na záver patrí oddychové čítanie potulkám po našom bývalom hlavnom meste, Prahe.

fotkafotkafotka

A kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX s bezplatnou prílohou NAVIBOX 5?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 7-8/2010 s prílohou NAVIBOX 5 zakúpiť len za 1,70 € v sieti partnerských predajní na celom Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Časopis môžete taktiež získať ako darček pri kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v TOP partnerských predajniach, napríklad Finesa NOKIA a PPShop v Bratislave, EPICENTRUM v Pezinku a dokonca v internetovej predajni www.123mobil.sk či www.presne.sk.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 14.07.2010 - 17:20

Peterson: Len tak ?alej ! Vyborne ?itanie ! Aj ke? uvital by som viac ?lankov o Apple v samostatnej iSekcii :D (Na Slovensku je Apple fanušikov (potencialnych ?itate?ov) pomerne dos? a tym by ste si zvä?šili okruch svojich ?itate?ov)...

anonymous14.07.2010 - 18:21 Trvalý odkaz

defluo: rovno by mohli vydavat zvlast casopis pre apple iOvce a pisat do neho donekonecna o tom isto, lebo apple vyda tak maximalne tri styri produkty do roka. ale keby to bol pekny casopisik v tvrdej lesklej vazbe s velkym logom jablcka, ktore by v noci fosforeskovalo a cenovkou niekde okolo 50 az 70 eur, tak by si to urcite kupil kazdy apple fanusik (rozumej ovca)

anonymous14.07.2010 - 19:42 Trvalý odkaz

vlado: to si zabil :):):) mas pravdu

anonymous14.07.2010 - 23:28 Trvalý odkaz

max: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD defluo krasne povedane :DDDDDDD strasne sa smejem :DDDDDDDD

Celá diskusia 25 príspevkov