Huawei P10 bude mať premiéru na MWC 2017 v Barcelone

Huawei v dvadsaťsekundovom videu prezradil, že očakávanú vlajkovú loď P10 uvidíme už na tohtoročnom MWC v Barcelone. Duálny fotoaparát je istý. Aké sú očakávania?

Na tohtoročnom Mobile World Congress v Barcelone neuvidíme najnovšie top modely od Samsungu, ale pozornosť na seba strhne LG a Huawei. Čínsky výrobca svoje vlajkové lode zvyčajne predstavoval na samostatnom aprílovom evente. Tento rok sa rozhodol pre zmenu.

Na svojom YouTube kanáli zverejnil krátke 20-sekundové video, v ktorom láka na pripravovaný Huawei P10. Záber na dve oči napovedá, že sa opäť môžeme tešiť na duálny fotoaparát ako pri minuloročnej P9. Na internete sa špekuluje aj o duálnej prednej kamere. Selfie sa stále teší medzi používateľmi obľube a pekný autoportrét s bokeh efektom by mohol byť lákadlom.

Neoficiálne informácie hovoria, že P10 by mohla dostať 5,2'' QHD displej, vlastný procesor Kirin 960, ktorý beží aj v prémiovom smartfóne Mate 9 a až 6 GB RAM. Je možné, že sa opäť dočkáme aj väčšieho 5,5'' modelu P10 Plus, tentoraz so zaobleným displejom ako má Mate 9 Pro.

Tlačová konferencia Huawei sa uskutoční 26. februára 2017 v Barcelone a nebude na nej chýbať ani zástupca našej redakcie. Prinesieme vám tak prvé postrehy priamo z centra diania.

Zdroj: youtube.com

Diskusia k článku:

Karol 15.02.2017 - 22:07

Už sa neviem dočkať!...:-)

Celá diskusia 1 príspevok