BC MOBIL & TECHBOX 9-10/2010: Vyhrajte 3 androidy LG GT540 Optimus!

reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii.

Určite ste aj vy zaregistrovali rýchly koniec leta. Asi nik z nás to nečakal. Ešte v letnom duchu počas dovolenkovej sezóny sme naplno pracovali na tom, aby nové vydanie vášho obľúbeného technologicko-lifestylového časopisu BCMOBIL & TECHBOX bolo ešte lepšie ako to predtým. A veríme, že sa nám to opäť podarilo...

fotka

Jesenné číslo BCMOBIL & TECHBOX 9-10/2010 v duchu ešte doznievajúceho leta prináša so sebou opäť sexi modelku na titulke so špičkovým Samsungom Galaxy S. Ako vždy máme pre vás pripravené novinky z oblasti mobilných telefónov, ale aj mobilných operátorov. Určite neprehliadnite porovnanie cien fenoménu Apple iPhone 4 či nový biznis program O2. Ďalšiemu fenoménu, OS Android, sme sa pozreli na zúbok v hlavnej téme čísla! Z najnovších telefónov nájdete preview BlackBerry Torch, top recenziu špičkového Samsung Galaxy S, recenziu Motoroly Milestone XT720, jednoduchého HTC Wildfire či dámsky pohľad na Nokiu 7230. Kolibrík s QWERTY klávesnicou, Sony Ericsson Xperia X10 mini pro, si nás získal nielen svojou veľkosťou, ale aj výbavou. Rovnako populárnu QWERTY klávesnicu má aj Nokia C6, či Sony Ericsson Aspen. Aj tieto nájdete v novom čísle BCMOBIL & TECHBOX 9-10/2010. LG GT540 Optimus či Samsung S5530 určite nie sú len do počtu, zaujať vás môžu nielen cenou.

fotkafotkafotka

Ani pravidelné rubriky nemohli byť opomenuté. V archíve telefónov sme našli krásny Ericsson T39m! Dinosauria doba mobilov je síce už posledný diel spomienok na staré dobré časy... Pospomínali sme aj na telefóny, ktoré prišli na trh v poslednom období a pridali sme ich do najobsiahlejšieho printového katalógu mobilov na našom trhu. Mimochodom, vedeli ste, že O2 testuje už aj na Slovensku sieť 4G? Boli sme pri tom! Vy zas buďte súťaživí, pretože hráme až o tri mobilné telefóny LG GT540 Optimus! Šanca na výhru je teda trojnásobná.

fotkafotkafotka

V TECHBOXe sme sa nevenovali len teoretizovaniu o novinkách, hoci tu nájdete dvojstránku noviniek a reportáž z veľtrhu IFA 2010 v Berlíne. Zvýšenú pozornosť sme venovali Veľkému testu s obsadením tých najlepších netbookov nielen do školy! Šestica toho najlepšieho so zaujímavou výbavou a hlavne dizajnom. Stačí si len vybrať. A ak sa rozhodnete pre ich on-line nákup, pozrite si pre a proti tohto pohodlného nakupovania. On-line si môžete objednať aj Magio TV. Prvú časť dlhodobého testu si prečítate hneď po pohľade do budúcnosti s Ericssonom. Zaujímavo pôsobí počítač v klávesnici – Asus Eee Keyboard PC, no ešte zaujímavejšie vyzerá známy Apple iPad, ktorý čoskoro dorazí aj k nám. My sme ho už stihli vyskúšať. Vyskúšali sme aj najnovšie BMW radu 5 a všetky technologické vychytávky, ktoré mu výrobca doprial. Ten obrí displej je fakt špica! Aby toho nebolo málo, prevetrali sme aj kompakt Samsung EX1 pre náročných fotografov.

fotkafotkafotka

A kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 9-10/2010 zakúpiť v sieti partnerských predajní na celom Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Časopis môžete taktiež získať ako darček pri kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v TOP partnerských predajniach, napríklad Finesa NOKIA a PPShop v Bratislave, EPICENTRUM v Pezinku a dokonca v internetovej predajni www.123mobil.sk či www.presne.sk.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 20.09.2010 - 09:06

Ashlee: Od vcera ho uz mam doma :). Prijemne a poucne citanie, no a najviac ma potesila tema o Androide. Super casopis!

anonymous20.09.2010 - 22:06 Trvalý odkaz

Denis: Mne prisiel dnes, vyborne citanie, ako vzdy.

anonymous25.09.2010 - 15:22 Trvalý odkaz

Martin: ?ítanie dobré na zabitie nudy na toalete. Inak presné informácie sú stále pre TECHBOX tabu, ?asopisu ako i stránke chýba také to prirodzené TECHnické zameranie. Myslím že úspechu sa tento web tak ?ahko nedo?ká. Dával som mu šancu, no celé moje okolie ho zavrhlo pre nedostatok informácii. A to logo.. pre pána, ?istý des. BC mobil tak isto nuda, www.Fony.sk=bez konkuren?ný web plný presných a dostupných informácii!

anonymous28.09.2010 - 17:14 Trvalý odkaz

RoCa: Ahoj Martin. Dost by ma zaujimala ake nepresne informacie si nasiel v casopise? Tiez na www.techbox.sk? Co sa tyka webu, recenzie u nas nenajdete, je zamerany cisto na sledovanie noviniek a to z dovolim si tvrdit najsirsej oblasti na Sk. Alebo nedostatkom informacii si myslel nieco ine? Kludne napis, radi sa zlepsime. Roman

anonymous03.12.2010 - 10:59 Trvalý odkaz

Lubos: Baba ma zaujíma viacej než Samsung Galaxy :D
Inak dobrý magazín.

Celá diskusia 5 príspevkov