Vianoce 2010: zaujímavé príslušenstvo pre iPhone

REKLAMA Blížia sa Vianoce a možno chcete sebe alebo svojim blízkym spraviť radosť kvalitným príslušenstvom nielen pre iPhone. Kryty, puzdrá, fólie, držiaky...

Internetový obchod iPshop.sk prináša viac a viac kvalitného príslušenstva pre telefóny iPhone, ale aj HTC, Samsungy, Sony Ericssony i ďalšie podobné zariadenia.

Nosným produktom iPshopu sú aj vysoko odolné fólie invisibleSHIELD pre zariadenia rôzneho druhu (od iPhonu cez fotoaparáty až po iPad).

ipshop

Okrem krytov, fólií, puzdier sa iPshop zameriava aj na príslušenstvo. Náročných zákazníkov potešia jednoduché, ale veľmi spoľahlivé Bluetooth handsfree značky Jabra na slnečnú clonu automobilu, resp. Bluetooth handsfree renomovaných značiek Jabra a Plantronics.

Puzdrá pre iPhone 4

Luxusné puzdrá Classic Collection z pravej hovädzej kože. K puzdru dostanete dve fólie Crystal Protector na prednú aj zadnú stenu iPhone 4.

Cena: 29,90 € (iPshop.sk)

Zaujímavá je aj dvojica puzdier Safara Classic Collection v štýle Zebra alebo Mustang. Puzdrá sú vyrobené z pravej hovädzej kože a srsti. K puzdru dostanete dve fólie Crystal Protector na prednú aj zadnú stenu iPhone 4.

Cena: 29,90 € (iPshop.sk)

Farebné Flip puzdro pre iPhone je súčasne štýlové aj zábavné, rozumné aj bláznivé. K dispozícii je aj v čiernej farbe.

Cena: 12,90 € (iPshop.sk)

Kryty pre iPhone 4

Polymérový ochranný kryt Glam Rocka pre iPhone 4 slúži na ochranu bočných stien (tzv. bumper), ktorých priečnievaním chráni čiastočne aj prednú a zadnú časť. Poslúži aj ako prevencia proti výpadkom signálu, ktoré sa s iPhone 4 často spomínajú.

Cena: 11,90 € (iPshop.sk)

Luxusné ochranné kryty zo série Para Collection môžu mať rôzne farby (Clear, Black, Hot Pink, Orange, Neon Yellow, Blue, Purple).

Súčasťou balenia je číra fólia na displej a zrkadlová na zadnú stenu pre zvýšenie elegantného efektu. Kryty sú vyrobené zo špičkového hydrokarbónového polyméru.

Cena: 21,90 € (iPshop.sk)

K tomu najlepšiemu, čo iPshop.sk ponúka pre iPhone 4 je jednoduchý a praktický kryt Standcase. Ten obsahuje stojanček pre jednoduché šikmé podopretie iPhonu na stole.

Cena: 14,90 € (iPshop.sk)

Stojany a držiaky pre iPhone 4

Jeden z najkvalitnejších držiakov na našom trhu iPhone 4 Car Kit vyniká jednoduchou manipuláciou s telefónom a súčasne pocitom, že telefón z neho nevypadne ani pri skutočnej off-road jazde. Telefónom je možné vďaka premyslenej konštrukcii ramena pohybovať všetkými možnými smermi. V balení sa nachádza kvalitná nabíjačka pre iPhone so zabudovanou poistkou, ktorá mobil nabíja rýchlo a spoľahlivo.

Cena: 29,90 € (iPshop.sk)

Univerzálna nabíjacia a synchronizačná kolíska pre všetky typy iPhonov vyniká jednoduchým dizajnom, stabilnou konštrukciou a riešením, ktorý jediným otočením priesvitnej časti prispôsobí stojan staršiemu či novšiemu typu iPhonu.

Cena: 18,90 € (iPshop.sk)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu