Apple si strieľa z Androidu, youtuber zas z MacBooku Pro

Apple spustil sériu krátkych a vtipných reklám, ktoré majú nabádať na prechod k iPhonu. Na YouTube však nájdeme aj videá, ktoré značke príliš nefandia.

Sůboj medzi Applom a výrobcami smartfónov s Androidom býva najostrejší v internetových diskusiách, občas sa ale do seba pustia aj veľké marketingové oddelenia. V hre sú potom bilboardy alebo videá na YouTube.

Tak je tomu aj v tomto prípade. Na oficiálnom kanáli Applu sa objavila krátka séria spotov, ktorá živí názor, že systém iPhonu je plynulejší a bezpečnejší.

Druhé z nich už prekročilo milión videní, svoj účel teda 15-sekundový klip zrejme splnil. Apple na svojom kanáli neumožňuje videá komentovať.

Samozrejme, nepotrvá dlho a na YouTube vzniknú aj paródie od fanúšikov či naopak odporcov značky. Jedna z nich si strieľa z cenovej politiky iPhonov.

Tento týždeň sa objavila aj paródia od jedného z youtuberov, ktorý sa v klipe považuje za "profi-používateľa". Teda takého, kto využíva počítač najmä na prácu a podľa niektorých potrebuje veľa rôznych portov či nekompromisne vysoký výkon.

Zlé jazyky tvrdia, že napríklad nový rad MacBookov Pro je zameraný skôr na masového zákazníka. Desktopové Pro zas bolo naposledy aktualizované v decembri 2013.

Diskusia k článku:

marek1234 01.06.2017 - 18:29

Veď je to len jedna predražená mačka vo vreci, celé jablko. Svoj boom už zažili a teraz len žijú zo svojej večnej (iba v ich ponímaní) slávy.

Roman Minárik01.06.2017 - 22:33 Trvalý odkaz

Hnilé jablko, prajem ti úpadok a bankrot! Takto zahanbiť android! Chcel by som niečo napísať ale sa obávam že by to administrátor odstránil *** **** ***... IQ zástancov Apple klesol pod bod mrazu.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne01.06.2017 - 23:12 Trvalý odkaz

Ale no tak, páni. To nemáte štipku zmyslu pre humor? :D

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy02.06.2017 - 00:02 Trvalý odkaz

V klipoch sa píše "your Phone"
To mate také "shity" ze sa vás ta reklama dotkla? :D

Nightmare02.06.2017 - 01:09 Trvalý odkaz

skoda ze sa to neda okomentovat kolko by tam bolo toho :D

Celá diskusia 6 príspevkov