Apple uvolnil aktualizáciu na iOS 10.3.3

Majitelia iPhonov 5S a novších si môžu stiahnuť najnovšiu záplatu opravujúcu chyby a bezpečnostné hrozby. Aktualizácie vyšli aj pre hodinky, Mac OS a Apple TV.

Operačný systém iOS sa poctivo pripravuje na oficiálne vydanie novej verzie s poradovým číslom 11. Apple však nezaháľa a drobné vylepšenia či bezpečnostné záplaty stále dodáva aj majiteľom iPhonov 5S či iPadov Air z roku 2013 a novších.

Tí si už môžu stiahnuť aktualizáciu iOS s poradovým číslom 10.3.3. Systém by im ju mal ponúknuť automaticky alebo po otvorení položky Všeobecné -> Aktualizácia softvéru. Vzhľadom na jej veľkosť ju odporúčame stiahnuť cez Wi-Fi pripojenie, aby ste si šetrili svoj dátový balík.

Ak vlastníte aj iné zariadenia od spoločnosti Apple, týkať sa vás môžu tiež informácie o vypustení aktualizácií na watch OS 3.2.3 pre inteligentné hodinky Apple Watch, macOS 10.12.6 Sierra pre MacBooky a počítače Mac či tvOS 10.2.2 pre Apple TV.

Pred niekoľkými dňami vyšla aj druhá verejná beta verzia pre iOS 11 a používateľov so zariadeniami zaregistrovanými v bezplatnom testovacom programe. Na iPhone 7 Plus oproti Public beta 1 pozorujeme výrazne menej chýb, plynulejší chod a návrat výdrže batérie k hodnotám, na aké sme boli zvyknutí s iOS 10.

Zdroj: Pocketnow.con

Diskusia k článku:

Robert 22.07.2017 - 20:29

aktualizacia je aj na iPhone 5

Celá diskusia 1 príspevok