Xiaomi predstaví 5. septembra vlajkovú loď s duálnym fotoaparátom

Čínsky výrobca od dnešného dňa láka prostredníctvom svojich oficiálnych kanálov na oznámenie novej vlajkovej lode s duálnym fotoaparátom. Uvidíme ju nasledujúci utorok, teda deň pred koncom IFA v Berlíne.

Xiaomi zatiaľ oficiálne neoznámilo, či sa zúčastní tento rok na veľtrhu IFA v Berlíne. Tweet, ktorý láka na oznámenie novej vlajkovej lode bol však obohatený hashtagom #XiaomiGlobalLaunch. Ten naznačuje, že pripravovaný telefón by mohol vyjsť po celom svete. Teoreticky by sme sa tak mohli dočkať neskorého ohlásenia práve na IFA 2017. O konkrétnych špecifikáciách novinky ani o duálnom fotoaparáte zatiaľ veľa nevieme. Obrázok, ktorý láka na jej predstavenie, zobrazuje dva kruhy rôznych veľkostí.

Tie by mohli naznačovať konfiguráciu duálnych kamier, teda jednu širokouhlú šošovku a jeden teleobjektív podobne, ako sme mohli vidieť na modeli Mi 6. Okrem toho sa mnohí domnievajú, že by malo ísť o predstavenie modelu Mi MiX 2. Okolo neho sa totiž v poslednej dobe množili rôzne dohady a špekulácie, ktoré sprevádzalo aj niekoľko únikov. Model Mi Mix bol totiž minulý rok veľkým prekvapením, a po celom svete zaznamenal pozitívne ohlasy. Napriek tomu, že nedostal globálne podporu.

Xiaomi by mohlo chybu napraviť vydaním druhej generácie. Mi MiX 2 by sa tak stal konkurenciou pre Samsung Galaxy Note 8 a LG V30. Na bližšie podrobnosti a konkrétne špecifikácie si budeme musieť počkať. Všetko podstatné sa dozvieme 5. septembra počas oficiálneho predstavenia.

Zdroj: Facebook

Diskusia k článku:

Začať diskusiu