Slovenská sporiteľňa predstavila nové aplikácie pre Android a iOS

SLSP uvoľnila novú mobilnú aplikáciu pre internetbanking, ktorá nahrádza doterajšie Platby a Účty. Po jej nainštalovaní dostane nový vzhľad aj prostredie, ku ktorému pristupujete cez web.

Klienti Slovenskej sporiteľne dostali možnosť stiahnuť si z obchodov Google Play a App Store novú aplikáciu pre internetbanking. Volá sa George Go a konečne nahrádza dve samostatné aplikácie Platby a Účty.

Prináša nový jednoduchší dizajn, spolu s funkciami, na ktoré sme zvyknutí aj pri iných bankách. Novú platbu teda môžete zadať manuálne, alebo prostredníctvom fotoaparátu v mobile naskenovať poštovú poukážku, QR kód na faktúre či celý IBAN z obrazovky alebo papiera.

Zmenila sa tiež správa kontaktov a pribudlo pridávanie príloh. K novému prevodu teda môžete priradiť meno a priezvisko niektorého z vašich kontaktov. Pri opakovanej platbe ho vyberiete zo zoznamu, namiesto zložitého zadávania čísla účtu. Prílohy sa môžu hodiť pri uložení pokladničného bloku k poslednej platbe kartou v obchode.

Na niektoré moderné prvky, napríklad odomykanie aplikácie odtlačkom prsta na iPhonoch, stále čakáme. SLSP tiež úplne zastavila vývoj aplikácie Lokátor, takže najbližší bankomat alebo pobočku nájdete už len cez web.

Upozorňujeme, že po prvom prihlásení sa v novej aplikácii George Go stratíte prístup k starým mobilným aplikáciám aj pôvodnému internetbankingu na adrese ib.slsp.sk.

Nové rozhranie vám tak banka hneď nasadí tiež pri prihlasovaní sa cez klasický počítač a web george.slsp.sk. Aj tu je jednoduchšie a prívetivejšie. Z rozšírených funkcií ale zatiaľ funguje iba graf s vyhľadávaním predcházajúcich platieb u konkrétneho obchodníka.

Diskusia k článku:

jarpo 28.11.2017 - 21:08

Ze aj bolo na case. Najvacsia banka u nas a uroven aplikacie (teda ze ich bolo dokoca viac) bola strasna...

Profile picture for user palincak@gmail.com

Pali28.11.2017 - 21:15 Trvalý odkaz

platba so skenovanim seku nefunkcna...otocit ho mozem akokolvek, nefunkcne!

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne28.11.2017 - 21:25 Trvalý odkaz

Palincak, smeruj Tvoju kritiku autorom aplikacie, na webovej stranke Georga je kontaktny formular. Skus nejak kultivovanejsie a zrozumitelnejsie popisat problem a urcite sa Ti niekto ozve. Pripadne, kontaktovat mozes podporu aj telefonicky. Myslim, ze tam ti pomozu viac, smerovat svoj hnev na rozne internetove fora pomohlo vyriesit vsetky moje problemy. Nepovedal este nikdy nikto.

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy28.11.2017 - 22:10 Trvalý odkaz

George je hrozny, problem ze nie je cesty späť.

Celá diskusia 11 príspevkov