BCMOBIL & TECHBOX 5-6/2011

reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii.

S príchodom letných mesiacov sa dostalo na pulty predajní, novinových stánkov a do vašich schránok nové číslo časopisu BCMOBIL & TECHBOX, ktoré je opäť plné zaujímavého čítania. Ako jeden z mála časopisov na Slovensku sme zaviedli QR kódy, vďaka čomu je BC-čko interaktívnejšie. A nechýba ani súťaž o fotoaparát Canon PowerShot SX220 HS!

fotka

Najnovšie vydanie časopisu BCMOBIL & TECHBOX 5-6/2011 je plné toho najzaujímavejšieho, čo posledné mesiace v technológiách priniesli. Úvodné strany patria novinkám zo sveta mobilov, tie ostatné nájdete v časti TECHBOX alebo na stránke TECHBOX.sk. Posvietili sme si i na aktuálnu ponuku mobilných operátorov, ktorí počas jari vôbec nelenili. Hlavnou témou čísla je NFC, technológia ktorá čoskoro pravdepodobne nahradí našu peňaženku. Porozprávali sme sa aj so spoluzakladateľom známej siete predajní NAY Elektrodom, a na zúbok sme sa pozreli najlepším smartfónom s OS Android. Ktorý je najlepší? Prezradíme na stránkach časopisu... Okrem toho v novom čísle nájdete i testy chuťoviek ako Sony Ericsson Xperia neo, Samsung Galaxy S II, Nokia E7 či HTC Desire S. Samozrejme to nie sú všetky novinky, ktoré sme testovali. Nezabudli sme ani na pravidelné rubriky ako Retrorecenzia, Praktikum, Prišli na trh či komplexný katalóg 164 mobilných telefónov.

fotka

Ešte viac noviniek je tentoraz v druhej časti časopisu. Určite ste zaregistrovali sexi titulku s absolútnou novinkou – Asus Eee Pad Transformer, ktorej sme venovali najväčší priestor, samozrejme doplnený o zaujímavé fotografie s našou modelkou. To však nie je jediný tablet, ktorý v novom čísle nájdete. „Tabletmánii“ je venovaná i samostatná téma. Ukážeme vám aj 10 vymierajúcich vychytávok, ktoré možno o pár rokov už vôbec neuvidíme. Cez objektív Olympusu XZ-1 však toho uvidíte viac, aj vďaka extrémne svetelnému objektívu. Pozerať sa môžete i na DVD v najnovšom BMW X5, ale i na pomerne špičkovú výbavu nového Renault Laguna Grandtour.

fotka

Medzi pravé chuťovky patrí určite i prvý 3D notebook od Sony s nádherným Full HD displejom. Ešte väčšou chuťovkou je test takmer dokonalého automobilového simulátora RRS (motion-sim), na ktorom sa môžete bezplatne povoziť, ak sa stanete jedným z našich predplatiteľov. Kupón na 7-minútovú jazdu dostali však i naši doterajší predplatitelia! Užite si bezpečné peklo za volantom. Keď sme sa už toľko hrali, na zúbok sme sa pozreli i najnovšej 3D hernej konzole od Nintenda. Vy sa môžete zahrať i v teste, čo o vás hovoria farby, a okrem toho môžete vyhrať aj štýlovú myšku. Medzi zaujímavosti až gadgety patrí osobná Wi-Fi váha. Na čo je to dobré? Prečítajte si. Chuťovkou v aktuálnom čísle BCMOBIL & TECHBOX 5-6/2011 je aj prvá Full HD kamera so zabudovaným projektorom.

A vy ešte nový BCMOBIL & TECHBOX nemáte?

fotka

A kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 3-4/2011 zakúpiť v sieti partnerských predajní na celom Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Časopis môžete taktiež získať ako darček pri kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v TOP partnerských predajniach, napríklad Finesa NOKIA a PPShop v Bratislave, EPICENTRUM v Pezinku a dokonca v internetovej predajni www.123mobil.sk.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 18.05.2011 - 20:16

Ondrej115: Nechce dakto ten kupol na 7minut na ten trenažer ? Ja co som z Michaloviec mi načo treba kupon na trenažer ktorý je v Bratislave :)

anonymous18.05.2011 - 21:50 Trvalý odkaz

Dumbo: Ja už ho mám doma a to nielen jeden, ale rovno dva..:)

anonymous18.05.2011 - 23:10 Trvalý odkaz

ferineveri: ja som tento časopis v stánku ešte nevidel v BA. a to som sa naň aj pýtal.

anonymous18.05.2011 - 23:20 Trvalý odkaz

LUBO: Ondrej počuj, nekupuj časopis, ale daj si v piatok 15 poldeci a budeš mať taký kolotoč, že ťa ani na ten trenažér do BA netreba, a dokonca ti to vydrží viac ako tých 7 minúť. Máš vystarané na celovečernú jazdu.

anonymous19.05.2011 - 10:16 Trvalý odkaz

Ondrej115: Časopis je 1000krát lepši ako 15poldeci.Len škoda toho kuponu

Celá diskusia 27 príspevkov