JBL Go 2: vodeodolný Bluetooth reproduktor

Druhá generácia obľúbeného kompaktného reproduktora prichádza s odolnosťou voči vode a vylepšeným zvukom.

Bezdrôtový reproduktor JBL Go prišiel na trh v roku 2015 a doteraz sa ho na celom svete predalo viac než 10 miliónov kusov. Malé zariadenie ponúka prekvapivý zvuk a hlasitosťou i kvalitou prekonáva aj drahšiu konkurenciu. Dojmy z testovania si môžete prečítať v recenzii s príznačným názvom: JBL Go - farebná tehlička s mohutným zvukom.

obr: YouTube JBL

Tohtoročná výstava CES priniesla druhú verziu obľúbeného reproduktora. JBL Go 2 má stále kompaktné rozmery a dostupnú cenovku. Ponovom sa pýši certifikáciou IPX7, takže ho môžete bez obáv zobrať k vode, na pláž či na letnú párty k bazénu. Nevadí mu nielen ošplechnutie, ale ani ponorenie do vody. Využiť ho môžete aj ako hlasné handsfree na príjem hovoru zo spárovaného smartfónu.

Vstavaná batéria vydrží podľa výrobcu až päť hodín prehrávania hudby, rovnakú výdrž udáva aj pri prvej generácii, no počas testovania nám pri počúvaní na strednej úrovni hlasitosti reálne JBL Go vydržal desať hodín. Podobnú výdrž môžeme zrejme očakávať aj u Go 2. Patentovaná technológia JBL Signature Sound by mala ponúknuť ešte kvalitnejší a výkonnejší zvuk než má predchodca.

JBL Go 2 bude dostupný v desiatich farbách: Misty Gray, Seafoam Mint, Lemonade Yellow, Sunkissed Cinnamon, Pearl Champagne, Midnight Black, Deep Sea Blue, Moss Green, Coral Orange a Ruby Red. Predaj štartuje v jarných mesiacoch s odporúčanou cenovkou 39,95 USD, európska cenovka by sa mohla pohybovať na úrovni 34,99 EUR.

Zdroj: news.harman.com

Diskusia k článku:

Václav 11.01.2018 - 01:12

Pred nedávnom som kúpil Charge 3 a nemožem sa sťažovať :) Ale čakám na Charge 4 a uvidíme :)

Bejo12.01.2018 - 15:25 Trvalý odkaz

ja mam jbl go aj jbl flip4 pecka čistý zvuk na taký malý reprak

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne12.01.2018 - 15:35 Trvalý odkaz

tak tak flip4 ma prekvapil. da sa sice kupit ekvivalentna kvalita za menej, no oproti flip3 obrovske zlepsenie. A malicky Go hra tiez pomerne slusne na to aky je maly, zo srandy som sa nan zavesil u svagrinej a prekvapil ma. Aj svagrinu a svokru moj vyber hudby ale to uz je o inom :)

Bejo16.01.2018 - 18:29 Trvalý odkaz

Wayne to ano škoda že tieto nové jbl repraký stále ponúkajú na nabíjanie starý micro usb konektor, no počkam si zase za 2 roky hádam sa to rozšíri.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease16.01.2018 - 22:35 Trvalý odkaz

Flip 4 uznám, je to pekný zvukový posun proti Flip 3.
Žiaľ v tej cene z fleku vymenujem 10 lepších repro, aj za menej.

Celá diskusia 7 príspevkov