Poznáme termín konania Google I/O 2018

Každoročná vývojárska konferencia už má svoj oficiálny termín usporiadania. Dátum a miesto konania zistíte v interaktívnej hre.

Tohtoročná konferencia pre developerov sa bude konať od 8. do 10. mája 2018 v Mountain View v Kalifornii.

Najskôr Google zverejnil binárny kód, ktorý odhalil webovú stránku events.google.com/io/explore, na ktorej sa môžeme v štýle Street View poprechádzať po priestoroch Googlu.

Má to však háčik, bez problémov sa dostanete len po prvé zamknuté dvere. Na to, aby ste mohli prejsť všetkými miestnosťami, musíte správne odpovedať na niekoľko otázok. Po splnení úloh sa dostanete do cieľa: pódiu Google Amphitheater.

Zároveň sa dozviete dátum konania konferencie. Takže kto sa chce zabaviť, potrápiť si svoje mozgové bunky a pozrieť si priestory Googlu v mieste konania, stačí navštíviť stránku events.google.com/io/explore.

Google I/O 2018 sa bude tradične venovať novej verzii operačného systému, zatiaľ s pracovným názvom Android P. Špekuluje sa, že by sa mohol volať Pineapple Cake. Ananasový koláč sa nachádza v jednej z miestností. Môže tak byť nenápadným vodítkom.

Pravdepodobne uvidíme nové inteligentné zariadenia s podporou Google asistenta a možno nás čaká aj rozšírenie jeho funkcií. Google nezabúda ani na virtuálnu realitu, a tak je možné, že spoznáme nový headset kompatibilný s platformou Daydream.

Na všetky novinky si budeme musieť počkať ešte niekoľko mesiacov. Zatiaľ môžeme rozmýšľať nad novým názvom Androidu P a hravou formou sa poprechádzať miestnosťami Googlu.

Zdroj: twitter.com/googledevs

Diskusia k článku:

Nightmare 29.01.2018 - 01:15

to bude dost blby nazov ak to bude ozaj Pineapple Cake

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease29.01.2018 - 12:06 Trvalý odkaz

Android Phidorka :)

Celá diskusia 2 príspevky