Ako vyhrať Star Wars Sphero BB-8? (Predstavenie ceny v ankete Mobil roka 2017)

Hlasovať v ankete Mobil roka 2017 Powered by O2 môžete už len do do 11. februára 2018. Váš názor potrebujeme na to, aby sme našli ten najlepší smartfón, inteligentné hodinky, Bluetooth slúchadlá alebo gadget, ktoré sa na trh dostali práve vlani.

Svoj výber označte na webe www.mobilroka.sk a zároveň budete zaradení do sútaže o jednu z deviatich úžasných cien. Vyhrať môžete aj takéhoto robota od firmy Sphero.

Diaľkovo ovládaný droid BB-8 je určený hlavne fanúšikom kultovej série Star Wars, no veľa zábavy si s ním môže užiť každý, kto má smartfón s Android alebo iOS, dotykovou obrazovkou a technológiou Bluetooth.

V jednom z režimov bude vašu obývačku preskúmavať úplne sám, v druhom zostane ovládanie len a len na vás. BB-8 sa v ňom premení na autíčko a váš mobil na bezdrôtový ovládač. Nemusíte sa báť ani prípadných nárazov do rôznych prekážok.

Magneticky pripevnená hlava síce odpadne, no nepoškodí sa. Nasadíte ju naspäť a Sphero jazdí ďalej. Podľa našich skúseností minimálne hodinu na jedno nabitie.

Bližší pohľad na túto cenu sme vám priniesli v článku Sphero BB-8 Star Wars Droid - sci-fi zvieratko.

Robota nám zapožičalo O2. Ďakujeme!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu