Huawei P20 lite si už môžete predobjednať v slovenských e-shopoch

Lacnejšiu a skromnejšie vybavenú verziu budúcej vlajkovej lode už nájdete v ponuke viacerých obchodníkov. Model s 5,84'' displejom, 4 GB RAM a 3000 mAh batériou vám doručia na začiatku apríla.

Nový model Huawei P20 bude patriť ku konkurentom iPhonov alebo Samsungu Galaxy S9, no zverejnenia jeho oficiálnej podoby sa dočkáme až 27. marca.

Tradične lacnejšia a skromnejšie vybavená verzia s označením P20 lite bola predstavená o dva týždne skôr a už mieri aj do slovenských e-shopov. Od dnes až do 1. apríla 2018 si ju budete môcť predobjednať, aby k vám po reálnom štarte predaja dorazila čo najskôr.

Viacero obchodníkov vám k Huaweiu P20 lite s odporúčanou cenou 359 eur pribalí aj darček, získať môžete napríklad fitness náramok Huawei Band 2 Pro alebo držiak do auta.

Dual SIM smartfón ponúkne natiahnutý Full HD+ displej s 5,84'' uhlopriečkou a rohmi v štýle iPhonu X. Na zadnej strane bude duálny 16-megapixelový fotoaparát a čítačka odtlačkov prstov. Spoľahnúť sa budete môcť na 64 GB úložisko, 4 GB operačnú pamäť a 3000 mAh batériu.

Na Slovensko by mali doraziť tri farebné varianty Klein Blue, Sakura Pink a Midnight Black.

Diskusia k článku:

Medino 28.03.2018 - 01:22

Zadny kryt sa rychlo doskriabe, riesenie je obal, z ktorym vsak zakryjeme dizajn ktory sme si kupili :) Takmer bezokrajovy telefon je idealny na mnozstvo nechcenych dotykov na displeji pri beznej manipulacii v odomknutom stave. Bateria 3000 mA je pri takejto uhlopriecke a rozliseni uz malo, takze je to krok spat co sa tyka vydrze. Citacka otlackov prstov na zadnej strane, co uzivatela nuti ho stale vziat do ruky, kedze rozsvietenie poklepanim je v nedohladne. Inak tato funkcia bola bezna uz pred 4 rokmi v lowend telefonoch :) Pripada mi ze kazda evolucia v technologiach je jeden krok vpred a dva spat, ale takto je to dnes uz asi pri vsetkom. Alebo som staromodny? :)

Celá diskusia 1 príspevok