Strieľačka Shadowgun Legends dostupná pre Android aj iOS

Na hráčov čaká prepracovaná kampaň, kooperácia, PvP režim (player vs. player), kvalitná 3D grafika, sci-fi a RPG prvky. Nevýhodou je nutnosť internetového pripojenia.

České štúdio Madfinger Games má na svojom konte už niekoľko vydarených mobilných hier. Ide prevažne o akčný žáner, ktorý prekvapuje kvalitnou vizuálnou stránkou a dobrou hrateľnosťou. Už dlhší čas pracovali na svojej novinke s názvom Shadowgun Legends, ktorá je aktuálne dostupná na Android a iOS.

Ide o akčnú sci-fi strieľačku z pohľadu prvej osoby. Pozrieme sa na súboj medzi ľuďmi a mimozemskou rasou, ktorú v poslednej chvíli odráža jednotka elitných bojovníkov Shadowgun. Hra ponúkne jednoduchšie RPG prvky, ktoré dajú hráčom do rúk rôzne možnosti úprav a vylepšení.

Okrem toho kombinuje kampaň pre jedného hráča s kooperatívnym a kompetitívnym multiplayerom. S hráčmi z celého sveta tak môžete buď spolupracovať, alebo súperiť.

Vývojári sľubujú kvalitnú 3D grafiku a hru plnú dobrodružstiev na úrovni veľkých AAA hier. Celkovo sa vydáme na viac než 200 misií rozdelených medzi štyri planéty. K dispozícii bude vyše 200 zbraní, 500 kusov zbroje a cez 150 kozmetických predmetov, pomocou ktorých si budete môcť upravovať vzhľad.

Hru som si nainštaloval a vyskúšal, a tak môžem potvrdiť, že má parádnu grafiku. Ide o jeden z najlepších vizuálov, čo som videl. Prekvapili ma niektoré akčné sekvencie. V druhej prestrelke som vystrieľal klasických mimozemšťanov a zrazu sa v pozadí vyrútil obrovský robot, ktorý prikráčal do hlavnej sceny. Nebol to len statický prvok, ale prešiel až dopredu.

Hra naozaj dosahuje kvalít akčných strieľačiek, ktoré poznáme z PC. Porovnal by som ju možno s Modern Combat 5 od Gameloftu, no mal som pocit, že Shadowgun Legends je ešte o kúsok ďalej. Autori sa pohrali s ovládaním a hrá sa naozaj dobre. Vadilo mi, že hra musí byť neustále pripojená k internetu inak sa nezapne, ani keď chcem hrať len offline kampaň. Nákupy v aplikácii sa dajú pochopiť, autori predsa musia z niečoho žiť. Hra vás ale do nákupu nenúti.

Shadowgun Legends je k dispozícii zdarma v Google Play a App Store. Za dodatočné in-game nákupy zaplatíte aj niekoľko desiatok eur.

Zdroj: shadowgunlegends.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu