COM D slovenským zástupcom BenQ Mobile

Tlačová správa spoločnosti BenQ (čítaj: ben kjú):

Novovytvorená spoločnosť COM D, s. r. o., preberá od 1. októbra predaj mobilných telefónov pod značkou Siemens na Slovensku a stáva sa výhradným zástupcom spoločnosti BenQ Mobile na Slovensku. BenQ Mobile, nová spoločnosť skupiny BenQ Corporation, ktorá bude pôsobiť výhradne v oblasti mobilnej komunikácie, začala 1. októbra 2005 svoje globálne pôsobenie. Spoločnosť COM D, s. r. o., vedie Ing. Miloš Král, ktorý doposiaľ pôsobil ako vedúci úseku predaja mobilných telefónov pre spoločnosť Siemens, s. r. o.

?Nová spoločnosť prinesie rovnako vysoký štandard služieb, na aký boli zvyknutí naši zákazníci doteraz. Už onedlho sa môžeme tešiť na rozšírenie ponuky o mobilné novinky, ktoré vznikli v spolupráci Siemensu a BenQ. Pre slovenský trh pripravujeme aj do budúcnosti veľa príjemných prekvapení,? povedal Miloš Král, riaditeľ spoločnosti COM D, s. r. o.

Spolu s Milošom Králom prešiel do novej spoločnosti aj pôvodný pracovný tím, ktorý bude aj naďalej zabezpečovať plynulý chod predaja telefónov značky Siemens. Nezmenené zostávajú aj servisné strediská, podmienky záručného a pozáručného servisu, ako aj kontaktné čísla centra starostlivosti o zákazníkov.

Nová spoločnosť bude výhradným zástupcom spoločnosti BenQ Mobile na Slovensku. Všetky aktuálne modely mobilných telefónov Siemens budú aj naďalej k dispozícii v pôvodných predajných miestach a v predajni v Siemens centre, na Stromovej ulici č. 9 v Bratislave. Informácie o mobilných telefónoch Siemens možno aj naďalej nájsť na internetovej stránke www.siemens.sk/mobil.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu