T-Mobile: Vyberte si oranžový paušál u ružového operátora

Tlačová správa:

Bratislava, 1. marec 2006 ? Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a. s., rozširuje od 1. marca ponuku svojich mesačných programov o vybrané paušály konkurenčného mobilného operátora a mení tak situáciu na slovenskom mobilnom telekomunikačnom trhu. Všetci, ktorí si vybrali niektorý z obľúbených paušálov ponúkaných na trhu, si teraz rovnocenný mesačný program môžu aktivovať

aj v T-Mobile. Navyše majú možnosť využívať jedinečnú starostlivosť a služby,

ktoré zákazníkom ponúka iba T-Mobile.

T-Mobile svojim krokom zásadným spôsobom mení podmienky výberu mesačného programu a tým aj mobilného operátora, a prináša tak celkom nové možnosti pre zákazníkov. Tí už viac nemusia porovnávať, u ktorého operátora získajú výhodnejší mesačný program. Teraz si jednoducho stačí vybrať niektorý z obľúbených mesačných programov na trhu a nechať si ho aktivovať v T-Mobile.*

Zákazníci si v T-Mobile teraz môžu vybrať aj z 13 ekvivalentných mesačných programov (EMP): 25 minút+SMS, 25 minút+SMS U, 60 minút, 50 minút+SMS, 60 minút U, 80 minút M, 90 minút+SMS, 120 minút, 250 minút, 199Sk, 299Sk, 399Sk, 499Sk.

Aktivovaním mesačného programu v T-Mobile získa zákazník množstvo výhod a skutočne výnimočnú starostlivosť. Iba v T-Mobile môžu zákazníci využívať úplne bezplatne zákaznícku linku 12345, na ktorej im T-Mobile 24 hodín denne a 7 dní v týždni poskytuje všetky dôležité informácie a rieši ich problémy.

T-Mobile sa stará o svojich zákazníkov a príkladom tejto výnimočnej starostlivosti je T-Mobile Club, ktorý svojim zákazníkom ponúka už od roku 1998. Zákazníci v tomto vernostnom programe zbierajú body nielen za uskutočnené ale aj za prijaté hovory z inej siete. Nazbierané body môžu vymeniť napríklad za nové akciové mobilné telefóny a ako členovia T-Mobile Clubu môžu zároveň využiť atraktívne zľavy u partnerov na celom Slovensku. T-Mobile už takmer šesť mesiacov ponúka verným zákazníkom aj obľúbenú T-Mobile Kartu. Jej používaním zákazníci získavajú k svojmu mesačnému programu voľné minúty do siete T-Mobile.

T-Mobile prináša riešenie pre všetkých, ktorí potrebujú kvalitné mobilné širokopásmové pripojenie do internetu. T-Mobile ako jediný operátor na Slovensku ponúka službu Rýchly internet založenú na technológii FLASH OFDM, ktorá prináša bezkonkurenčne najrýchlejšie mobilné širokopásmové pripojenie do internetu na Slovensku a umožňuje dosiahnuť prenosovú rýchlosť až 2 Mb/s.

Zákazníkom cestujúcim do zahraničia ponúka T-Mobile výnimočnú službu Svetový roaming, vďaka ktorej môžu využívať mimoriadne výhodný roaming v sieti každého T-Mobile operátora v zahraničí (Nemecko, USA, Veľká Británia, Rakúsko, Holandsko, Česká republika, Maďarsko a Chorvátsko).

Aj pre rodiny má T-Mobile mimoriadne výhodné riešenie. Členovia rodiny môžu medzi sebou telefonovať lacnejšie a navyše za volania z troch SIM kariet zaplatí zákazník iba jeden mesačný poplatok. Spoločná rodinná faktúra tak bude výrazne nižšia a prehľadnejšia.

Iba v T-Mobile môžu všetci zákazníci využívať aj jedinečnú službu Volacie tóny, ktorá volajúcemu nahradí vyzváňací tón hudbou či zvukom a spríjemní tak čakanie na hovor.

Aktivačný poplatok pri EMP je rovnaký ako pri štandardných programoch Viac a Relax. K novým mesačným programom T-Mobile zároveň ponúka možnosť zakúpenia akciových mobilných telefónov už od 1 Sk (príloha).

Špeciálnu ponuku ekvivalentných mesačných programov prináša T-Mobile aj firemným zákazníkom, ktorí v prípade záujmu môžu o podrobnejšie informácie požiadať obchodného reprezentanta T-Mobilu.

Aktuálnu ponuku a všetky výhody, ktoré prináša spoločnosť T-Mobile Slovensko, nájdete na stránke www.t-mobile.sk.

* Prevádzka do siete Orange Slovensko sa spoplatňuje ako prevádzka do inej mobilnej siete v príslušnom Orange paušále. Prevádzka v sieti T-Mobile Slovensko sa spoplatňuje ako prevádzka do siete Orange Slovensko v príslušnom Orange paušále.

Viac informácií o EMP je možné získať v Cenníku ekvivalentných mesačných programov alebo na linke Služby zákazníkom 12345.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu