Výročie diskusného fóra Fony.sk

Dnes naše diskusné fórum oslavuje výročie...presne pred rokom sme s Atlisom a skupinkou nadšencov skromne spustili phpBB fórum. To pochádzalo zo stránky smartphone.php5.sk. Administrátora tohto fóra, známeho pod prezývkou mr.key, som vtedy oslovil, či by nám neposkytol svoje fórum pre nový projekt týkajúci sa mobilných telefónov. Tento ochotný človek nám potom ešte niekoľko mesiacov pomáhal aj s novým dizajnom fóra i kompletného webu Fony.sk, logom Fony.sk a ďalšími dôležitými vecami súvasiacimi s projektom.

Počet návštevníkov diskusného fóra neustále rastie, po roku fungovania sa pozeráme na zoznam takmer 1 000 užívateľov, z ktorých viac než polovica 55 % sa na diskusii aj aktívne zúčastnila minimálne jedným príspevkom.

Počet príspevkov je neuveriteľný, dnes je to už 60 000 správ odoslaných v rámci fóra cez web alebo WAP verziu.

Počas celej existencie fóra sme riešili viacero problémov, z ktorých najväčšími boli:

- dizajn webového rozhrania,

- tvorba WAP rozhrania,

- problémy s diakritikou vo WAP verzii (vďaka doodeetoo)

- práca so súkromnými správami aj cez WAP rozhranie,

- atď.

Zaspomínajte si na všetky problémy a vylepšenia diskusného fóra za celý rok jeho fungovania. Ako vidno, väčšina problémov sa týkala WAP verzie, ktorá je dnes jednoznačne najprepracovanejšia na slovenskom mediálnom trhu.

Najprv sa diskusnému fóru venoval len mr.key, neskôr jeho prácu plne prevzal martin, ktorému patrí vďaka za všetky technické záležitosti.

Poďakovať sa chcem aj administrátorom a moderátorom diskusného fóra. Poklona patrí najmä pánom známym ako Arrow79 a Ing.Fijok. Títo dvaja nezištne dennodenne pomáhajú skvalitňovať naše fórum.

A v neposlednom rade patrí vďaka vám, všetkým účastníkom diskusného fóra Fony.sk. :)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu