T-Mobile: Rozširovanie pokrytia služby Rýchly internet (aktualizované)

Tlačová správa:

Bratislava, 28. júl 2006 - Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., od 28. júla rozširuje pokrytie signálom služby Rýchly internet do ďalších 110 miest a obcí Slovenska.

Po treťom výraznom rozšírení pokrytia v mesiaci júl tak najrýchlejšie širokopásmové mobilné pripojenie do internetu môže využívať už približne 2,7 milióna obyvateľov Slovenska vo viac ako 750 mestách a obciach. Zákazníci majú teraz navyše možnosť zakúpiť si Modem alebo Dátovú kartu k službe Rýchly internet iba za 1 Sk.

Spoločnosť T-Mobile Slovensko ako prvý mobilný operátor na Slovensku spustila už v októbri 2005 prvé a jediné širokopásmové mobilné pripojenie do internetu a odvtedy neustále pokračuje v rozširovaní pokrytia jeho signálom. T-Mobile už po tretíkrát v priebehu júla výrazným spôsobom rozširuje pokrytie signálu služby Rýchly internet a od 28. júla 2006 ho prináša obyvateľom do ďalších 110 miest a obcí. Unikátnu službu vysokorýchlostného mobilného pripojenia do internetu tak od tohto dňa môže využívať už približne 2,7 milióna obyvateľov, teda asi 51 % populácie Slovenska.

Najrýchlejšie širokopásmové mobilné pripojenie do internetu, ktoré umožňuje zákazníkom pripojiť sa stále bezkonkurenčnou rýchlosťou až 2 Mb/s, je po ďalšom rozšírení pokrytia dostupné už vo viac ako 750 slovenských mestách a obciach. Výhody technológie FLASH-OFDM môžu zákazníci využívať už aj v týchto mestách a priľahlých obciach:

Holíč

Humenné

Ilava

Levice

Lučenec

Púchov

Rimavská Sobota

Šahy

Šamorín

Skalica

Topoľčany

Trenčín

Výhodou Rýchleho internetu od T-Mobilu je fakt, že služba nie je viazaná na žiadnu SIM kartu a ani na využívanie akéhokoľvek hlasového mesačného programu. Na vysokorýchlostné pripojenie stolového počítača alebo notebooku k internetu zákazníkovi postačí Modem alebo Dátová karta. T-Mobile už od 24. júla 2006 ponúka obe zariadenia ku ktorejkoľvek z troch taríf služby Rýchly internet (2,10 a 20) za akciovú cenu iba 1 Sk (s DPH).*

V súvislosti s neustále sa rozširujúcim počtom používateľov Rýchleho internetu sa T-Mobile rozhodol informovať svojich zákazníkov o novinkách tejto služby aj prostredníctvom nového RSS kanála. Zákazníci využívajúci RSS aplikáciu sa tak o všetkých novinkách Rýchleho internetu, vrátane novým miest pokrytia, dozvedia najrýchlejšie, ako je to len možné. Bližšie informácie o RSS na www.rychlyinternet.sk.

AKTUALIZOVANÉ (4. 8. 2006):

Spoločnosť T-Mobile Slovensko pokračuje vo výraznom rozširovaní pokrytia signálom služby Rýchly internet a od 4. augusta 2006 ho prináša obyvateľom ďalších 118 miest a obcí. Obľúbená a unikátna služba vysokorýchlostného mobilného pripojenia do internetu je tak od tohto dňa dostupná už pre 60 % populácie Slovenska, čo predstavuje približne 3,18 milióna jeho obyvateľov.

Službu Rýchly internet môžu zákazníci využívať už aj v týchto mestách a obciach a ich širšom okolí:

Čadca

Handlová

Hurbanovo

Kežmarok

Komárno

Krásno nad Kysucou

Medzev

Moldava nad Bodvou

Podhájska

Ružomberok

Záhorská Bystrica

AKTUALIZOVANÉ (11. 8. 2006):

Spoločnosť T-Mobile Slovensko v auguste rozširuje pokrytie služby Rýchly internet každým týždňom. Od 11.8.2006 môžu využívať najrýchlejší mobilný internet na Slovensku už aj obyvatelia

Novej Bane,

Bardejova,

Trstenej,

Kolty,

Rumanovej,

Radošoviec,

Drahoviec a mnohých ďalších obcí.

O tom, či je už pokrytá aj Vaša obec, sa doziete prostredníctvom interaktívnej mapy pokrytia, ktorú nájdete na stránke www.rychlyinternet.sk.

Ak ste sa rozhodli pre vysokorýchlostné pripojenie do internetu, môžete sa rozhodnúť využívať stolový modem alebo dátovú PC kartu pre notebook. Obe tieto zariadenia môžete mať za akciovú cenu iba 1 Sk (s DPH). Cena platí do 30. septembra 2006 pri zmluvnej viazanosti 24 mesiacov.

AKTUALIZOVANÉ (7. 9. 2006):

Náš čitateľ Rado nás informoval o rozšírení pokrytia v oblasti Banskej Štiavnice. Viac na tejto mapke

AKTUALIZOVANÉ (15. 11. 2006):

Rýchly internet je odteraz dostupný už v 1 062 mestách a obciach, a to v celom rozsahu ich aglomerácie. V mesiacoch október a november rozšíril T-Mobile signál služby Rýchly internet do týchto miest a obcí:

Levoča

Bytča

Bešeňová a širšie okolie

Bojnice

Liptovský Hrádok

Nováky

Prievidza

Sečovce a širšie okolie

Stupava

T-Mobile výrazne posilnil aj signál vo vnútri budov v Trnave a Bratislave (Hviezdoslavove námestie, Petržalka).

AKTUALIZOVANÉ (30. 11. 2006):

T-Mobile v uplynulých dňoch posilnil dostupnosť signálu služby Rýchly internet vo vnútri budov v lokalitách:

Bratislava - Dúbravka v lokalite Pod Záhradami,

Košice - sídlisko KVP (lokalita Húsková ulica), centrum mesta (lokalita Puškinova ulica), sídlisko Luník II a III (lokalita Hronská ulica) a sídlisko Ťahanovce (lokalita Juhoslovanská ulica).

AKTUALIZOVANÉ (8. 12. 2006):

T-Mobile rozšíril dostupnosť signálu služby Rýchly internet do miest Veľký Krtíš a Modrý Kameň. Rýchly internet je dostupný už v 1 073 mestách a obciach, a to v celom rozsahu ich aglomerácie.

AKTUALIZOVANÉ (11. 12. 2006):

T-Mobile rozšíril dostupnosť signálu služby Rýchly internet do miest Detva a Krupina. Rýchly internet je dostupný už vo viac než 1080 mestách a obciach. Došlo tiež k posilneniu signálu v Banskej Bystrici (Sásová) a v okolí Žiliny (Teplička nad Váhom, Nededza).

AKTUALIZOVANÉ (19. 12. 2006):

T-Mobile v uplynulých dňoch posilnil dostupnosť signálu služby Rýchly internet vo vnútri budov v následovných lokalitách hlavného mesta Bratislava:

- v mestskej časti Rača v oblasti Plickovej ulice,

- v mestskej časti Nové Mesto v oblasti Plzenskej ulice,

- v mestskej časti Nové Mesto v oblasti nám. Bieleho kríža,

- v mestskej časti Podunajské Biskupice.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu