Biely LG KG800 Chocolate na Slovensku

Tlačová správa:

Biela verzia telefónu Chocolate prichádza na slovenský trh

Bratislava, 31. august 2006 --- Spoločnosť LG Electronics, popredný svetový výrobca mobilných telefónov, uvádza na slovenský trh populárny štýlový telefón LG Chocolate KG800 v bielom prevedení. Čierna verzia tohoto modelu, ktorá bola uvedená na tunajší trh v júni 2006, sa stretla medzi zákazníkmi s veľkým úspechom. Taktiež celosvetovo sa jedná o veľmi vyhľadávaný model. Po uvedení na trh začiatkom mája sa za osem týždňov predalo na svete viac ako milión kusov.

Farebné telefóny LG Chocolate KG800 oslovia predovšetkým tých zákazníkov, ktorí chcú, aby mobil vypovedal aj o ich osobnosti. Biela farba spája moderný štýl s eleganciou. Vďaka minimalistickému dizajnu je naviac LG Chocolate KG800 vynikajúcim doplnkom pre všetkých, ktorí si okrem funckií potrpia aj na módu.

„Biela verzia telefónu LG Chocolate je pre nás veľkoi príležitosťou, ako naviazať na úspešné uvedenie prvého modelu na českom a slovenskom trhu. Telefónom LG Chocolate sme oslovili úplne novú skupinu zákazníkov, ktorí chcú mať nielen funkčne bohatý telefón, ale aj dizajnovo prepracovaný prístroj, ktorým sa budú odlišovať od ostatných,“ uviedol Roman Šebek, obchodný riaditeľ GSM divízie LG Electronics CZ, oficiálneho obchodného zastúpenia LG na Slovensku a v Čechách

Telefón LG Chocolate v bielej farbe sa rovnako ako jeho predchodca pýši dotykovou klávesnicou s podsvietením. Takisto je vybavený MP3 prehrávačom, 128 MB internej pamäte, fotoaparátom s videokamerou v rozlíšení 1,3 megapixela, konektivitou s technológiami ako Bluetooth, WAP a GPRS.

Biela verzia telefónu LG Chocolate bude v SR dostupná na voľnom trhu v cene 12 990 s DPH.

Recenzia: LG KG800 Chocolate

Diskusia k článku:

Začať diskusiu